Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik túlnyomó többsége nem szán kellő időt a szexben egymással való foglalkozásra?
Eddig életemben csak egyetlenegy volt az, aki kellő figyelmet szentelt erre. Én szeretem a pasit simogatni, kényeztetni bárhol. Legtöbbjük fele ennyit sem viszonoz, mint amit én nyújtok. Most már elegem van, emiatt vesztem össze a legutóbbi pasimmal és elküldtem.
Miért kell nekem egy pasi "szájába rágni", hogy a szex kölcsönös örömszerzés? Miért annyira önzőek, hogy csak magukra gondolnak? Persze eztán pedig megsértődnek, hogy nincs több szex.
36/N
Az egyetlenegyet kivéve mindegyik aki volt: rám mászott, talán (de csak talán) megsimogatott előtte, majd vége. Ennyi volt.
A legutóbbi nem volt hajlandó felvenni a gumit és mivel nekem nem ajánlott a hormonális fogamzásgátló egészségügyi okokból, meg sem izélt. De azt elvárta, hogy kényeztessem, még orálisan is.
Rá se kérdezett, hogy akkor milyen fogamzásgátlót használjunk? Legalább pár szóban azért szóba jöhetett volna ez is. De rá se bagózott a témára. Rendben, van kúp, pesszárium. De még szóba se hozta. A szex kölcsönös dolog és a védekezés is legalább kölcsönös szóban. Ő kiélvezkedte magát és ennyi. Na nekem ebből elegem lett és elküldtem.
Én szeretem a szexet, de csak ha kölcsönös.
Mivel ez csak egyetlenegy pasival volt így, van vibrátorom. Bár ez sem helyettesít egy olyan pasit, aki jö lenne az ágyban.
Miért van hogy ennyi csapnivaló fodrász, orvos, eladó, ügyvéd van a világon...!?
Azért mert ilyenek az emberek, kevés ember van aki azt amit csinál profin teszi.
Na meg mindenkinek más a mércéje. Valakinek ugyan az az étel kiváló, másnak meg íztelen vacak.
Jó esetben egyforma igényszintű emberek kerülnek össze, rosszabb esetben nem (sajnos ez a gyakoribb).
35/f ha gondolod írhatunk priviben ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!