Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik túlnyomó többsége nem szán kellő időt a szexben egymással való foglalkozásra?

Figyelt kérdés

Eddig életemben csak egyetlenegy volt az, aki kellő figyelmet szentelt erre. Én szeretem a pasit simogatni, kényeztetni bárhol. Legtöbbjük fele ennyit sem viszonoz, mint amit én nyújtok. Most már elegem van, emiatt vesztem össze a legutóbbi pasimmal és elküldtem.

Miért kell nekem egy pasi "szájába rágni", hogy a szex kölcsönös örömszerzés? Miért annyira önzőek, hogy csak magukra gondolnak? Persze eztán pedig megsértődnek, hogy nincs több szex.

36/N

2011. júl. 5. 14:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az egyetlenegyet kivéve mindegyik aki volt: rám mászott, talán (de csak talán) megsimogatott előtte, majd vége. Ennyi volt.

A legutóbbi nem volt hajlandó felvenni a gumit és mivel nekem nem ajánlott a hormonális fogamzásgátló egészségügyi okokból, meg sem izélt. De azt elvárta, hogy kényeztessem, még orálisan is.

Rá se kérdezett, hogy akkor milyen fogamzásgátlót használjunk? Legalább pár szóban azért szóba jöhetett volna ez is. De rá se bagózott a témára. Rendben, van kúp, pesszárium. De még szóba se hozta. A szex kölcsönös dolog és a védekezés is legalább kölcsönös szóban. Ő kiélvezkedte magát és ennyi. Na nekem ebből elegem lett és elküldtem.

Én szeretem a szexet, de csak ha kölcsönös.

Mivel ez csak egyetlenegy pasival volt így, van vibrátorom. Bár ez sem helyettesít egy olyan pasit, aki jö lenne az ágyban.

2011. júl. 5. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért van hogy ennyi csapnivaló fodrász, orvos, eladó, ügyvéd van a világon...!?

Azért mert ilyenek az emberek, kevés ember van aki azt amit csinál profin teszi.

Na meg mindenkinek más a mércéje. Valakinek ugyan az az étel kiváló, másnak meg íztelen vacak.

Jó esetben egyforma igényszintű emberek kerülnek össze, rosszabb esetben nem (sajnos ez a gyakoribb).

35/f ha gondolod írhatunk priviben ;)

2011. júl. 5. 14:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Kirúgtam az előző pasit mindjárt, nem tartott ez a kapcsolat sokáig. A közös ismerősök csodálkoztak is ezen. Kétszer volt szex, utána kirúgtam, mert ilyen színvonalra nem vagyok kíváncsi.
2011. júl. 5. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes...Remélem találsz majd normálisat is.
2011. júl. 5. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én a részemről szeretem kényeztetni, puszilgatni, csókolgatni a páromat. Még akkor is ha már totál bevan zsongva és azt várja mikor teszem be neki, én akkor is még puszilgatom simogatom nyalogatom...húzomm még egy kicsit az agyát! :)
2011. júl. 5. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért lehetnél egy kicsit türelmesebb. 2 alkalom után lapát, csak azt jelzi, hogy elhamarkodott volt az a kettö. Nem ismertétek meg egymást, mégcsak öszinte beszélgetés sem volt. Szerintem a jo alkalmi szexnek elöfeltétele, hogy öszintén megmondják egymásnak, hogy ki mit vár el. Ha hosszabb távra tervezel méginkább fontos, csak több idötök van.
2011. júl. 5. 18:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak a férfiakkal, pedig köztük is vannak nagyon figyelmesek, önzetlenek, csak lehet, hogy kevésbé nagy a szájuk, nem beszélnek lyukat a lányok hasába, nem játszák a menő férfit, de ugyanakkor az ágyban élmény velük lenni és még nem is néznek ki rosszul. Ha érdekel olyan pasi akinél kb. 1 órás csak a partner kényeztetése az előjáték során tudok tippet adni....
2011. júl. 11. 16:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!