Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik túlnyomó többsége nem szán kellő időt a szexben egymással való foglalkozásra?

Figyelt kérdés

Eddig életemben csak egyetlenegy volt az, aki kellő figyelmet szentelt erre. Én szeretem a pasit simogatni, kényeztetni bárhol. Legtöbbjük fele ennyit sem viszonoz, mint amit én nyújtok. Most már elegem van, emiatt vesztem össze a legutóbbi pasimmal és elküldtem.

Miért kell nekem egy pasi "szájába rágni", hogy a szex kölcsönös örömszerzés? Miért annyira önzőek, hogy csak magukra gondolnak? Persze eztán pedig megsértődnek, hogy nincs több szex.

36/N

2011. júl. 5. 14:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

:) Kár, hogy 36 vagy...Mondjuk attól még lehetsz sexy, belsőleg meg biztos értékesebb, mint egy üres fejű liba. De a kor nem sokat jelent.

Nyugi, vannak még pasik sokan, akik szeretik kényezetni a nőt..Csak keresni kell és gondolom nem sexpartner keresőn.

2011. júl. 5. 14:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem néznek 25 évnél idősebbnek. Szóval a külsőmmel sincs gond.
2011. júl. 5. 14:25
 3/17 A kérdező kommentje:
Én soha nem szexpartnerkeresőn kerestem pasit magamnak.
2011. júl. 5. 14:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez nem önzőség. Így működik az agyuk. Persze az gáz, ha egyáltalán nem tudják kontrollálni ezt az ösztönt, de nekem is volt már ilyen nem egyszer, hogy csak azt akartam, hogy belém hatoljon végre a párom, ilyenkor az előjáték a bugyi letolásával egyenlő. Leereszkedett a redőny. 23L
2011. júl. 5. 14:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem is az eddigi 3 kapcsolatomból egyben a mostaniban kapom meg azt amire vágyom. Pedig hosszú volt mind (6, 2,5 év) a mostani pedig 1,5 év.
2011. júl. 5. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
mert csak magukkal törődnek azért. önző az összes..csak szopj,nyelj és mehetsz is.
2011. júl. 5. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
Nemtom, én mindig imádtam a nőmet dögönyözni akár órákig. Fura hogy eddig még csak egy volt és már nincs 4 éve. Talán mert a nők természetüknél fogva az önző f*szokra gerjednek? :D
2011. júl. 5. 14:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Nagyrészük még a gumi óvszertől is ódzkodik. Nem is értem, mit képzelnek magukról...??? Valóban úgy tűnik, önzőek....
2011. júl. 5. 14:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Gondolom nekem nincs akkora tapasztalatom, mint neked, de öt sráccal voltam eddig, és abból a mostani páromat leszámítva mindegyik imádott elbíbelődni azzal, hogy össze-vissza feltérképezze a testem. A mostanival meg én nem igénylem különösebben, ha meg mégis, hát mondom, hogy hajrá, találd fel magad. De nem igazán érzem, hogy ez akkora gond lenne, mert 3 mp-ig tart ezt mondani, az sokkal gázabb, hogy nem takarít és disznóólban él, ezt fogalmam sincs, hogy neveljem ki belőle. Szóval ha a pasijaid legalább takarítanak legyél hálás, hacsak ez a legnagyobb bajuk...

20L

2011. júl. 5. 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező, de a pasik a öznőzök?? Nem te vagy a hülye, hogy kielégíted őket ígyis??
2011. júl. 5. 14:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!