Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik túlnyomó többsége nem szán kellő időt a szexben egymással való foglalkozásra?
Eddig életemben csak egyetlenegy volt az, aki kellő figyelmet szentelt erre. Én szeretem a pasit simogatni, kényeztetni bárhol. Legtöbbjük fele ennyit sem viszonoz, mint amit én nyújtok. Most már elegem van, emiatt vesztem össze a legutóbbi pasimmal és elküldtem.
Miért kell nekem egy pasi "szájába rágni", hogy a szex kölcsönös örömszerzés? Miért annyira önzőek, hogy csak magukra gondolnak? Persze eztán pedig megsértődnek, hogy nincs több szex.
36/N
:) Kár, hogy 36 vagy...Mondjuk attól még lehetsz sexy, belsőleg meg biztos értékesebb, mint egy üres fejű liba. De a kor nem sokat jelent.
Nyugi, vannak még pasik sokan, akik szeretik kényezetni a nőt..Csak keresni kell és gondolom nem sexpartner keresőn.
Gondolom nekem nincs akkora tapasztalatom, mint neked, de öt sráccal voltam eddig, és abból a mostani páromat leszámítva mindegyik imádott elbíbelődni azzal, hogy össze-vissza feltérképezze a testem. A mostanival meg én nem igénylem különösebben, ha meg mégis, hát mondom, hogy hajrá, találd fel magad. De nem igazán érzem, hogy ez akkora gond lenne, mert 3 mp-ig tart ezt mondani, az sokkal gázabb, hogy nem takarít és disznóólban él, ezt fogalmam sincs, hogy neveljem ki belőle. Szóval ha a pasijaid legalább takarítanak legyél hálás, hacsak ez a legnagyobb bajuk...
20L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!