Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi vágyik az anál szexre? Miért izgatóbb ez sokaknak, mint az "egyszerű" szex?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 00:10
1/30 anonim válasza:
Tudod, a katonasági élmények miatt...
2/30 A kérdező kommentje:
Na jól van...:) De most komolyan kérdezem,mert nőként fogalmam sincs,hogy miért izgatóbb.:) Talán a popsi látványától?És tényleg MINDEN pasi erről álmodik?:)
2009. márc. 29. 00:20
3/30 anonim válasza:
Nem minden férfi.Én pl nem,mert elég undorítónak tartom.De mi is az az anál szex?:D
4/30 A kérdező kommentje:
Popsiszex :D (Még én sem próbáltam :) )
2009. márc. 29. 00:22
5/30 anonim válasza:
Nem tudom hogy minden pasi vágyik e rá, de az én pasim szerencsére szereti, és én is, méghozzá sokkal jobban mint a normál szexet.
6/30 anonim válasza:
Hát engem se hoz ez izgalomba! Ha már a természet nem oda szánta én minek rakjam oda?
7/30 anonim válasza:
Én kipróbálnám kíváncsiságból, de teljesen jól megvagyok a "hagyományos" módszerrel is :)
8/30 anonim válasza:
NEm, az én párom sem akarja bélbe rakoskatni a kukacátXD hála égnek....
9/30 anonim válasza:
Konkrétan én se szeretem,pedig pasi vagyok.Az nem odavaló a hagyományos szexet szeretem.Ez gusztustalan,de ha a csajom szereti akkor szívesen csinálom neki ennek ellenére.
10/30 anonim válasza:
Ezt en soha nem fogom megerteni, miert izgatobb. Egyszeruen undorito!
Es nem minden pasi vagyik ra, szerencsere az enyem se. De nem is lenne eselye se ra. Nem ertem mi lehet benne a jo.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!