Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek holnap lesz a születésnapja, vettem neki ajándékot, de mellé még "magamat" akarom adni, ha értitek mire gondolok, szerintetek jó ötlet? :D
18/F vagyok, barátnőm holnap lesz 18 éves, és még szűz. Szerintetek ez jó ötlet? :D
Előre is köszi a válaszokat.
A szex akkora egy baromság ajándék férfitől, nőtől egyaránt. Egy normális kapcsolatban nem csak ünnepkor jár...
Persze itt más a helyzet, mert még szűz, szóval ezt inkább neki kéne eldöntenie, nem neked. Meg lehet próbálni, de ne erőltesd rá.
Egy éve vagyunk együtt, és már volt róla szó, akkor is, amikor még csak 2 hónapja jártunk, de akkor ő még korainak érezte, ugyhogy vártunk...
De mostanába is egyre többet hangoztatja h mi lenne, ha...:D csak azt mondja, hogy nincs rá sose alkalom. :0 (én már elég nehezen bírom, hogy őszinte legyek :D)
Én nem értem mire gondolsz :D
Viccet félre téve, sztem jó ötlet. 18 éves korban már ideje elveszíteni, az nem jó ha húzzátok, mert az élet gyorsan telik és már csak azt veszitek észre, hogy még 40 évesen is szüzek vagytok. :)
Köszi a válaszokat! :)
És 13:49:
csak ő szűz, én már nem. :) És igazad van ,köszi. Majd elválik, mi lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!