Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmnek holnap lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek holnap lesz a születésnapja, vettem neki ajándékot, de mellé még "magamat" akarom adni, ha értitek mire gondolok, szerintetek jó ötlet? :D

Figyelt kérdés

18/F vagyok, barátnőm holnap lesz 18 éves, és még szűz. Szerintetek ez jó ötlet? :D

Előre is köszi a válaszokat.

2011. júl. 5. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
csak akkor jó ötlet ha ő már korábban le szeretett vna veled feküdni mert tartsd észben...ez neki vagy inkább neked lenne ajándék?
2011. júl. 5. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
nem neked kéne magadat adni, hanem neki kéne eldöntenie, hogy oda akarja-e adni magát neked.... mióta vagytok együtt?
2011. júl. 5. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom,de ez olyan mintha ráakarnád erőltetni a szexet,mivel hogy még szűz..:/ De persze ha említette már hogy leszeretne veled feküdni akkor mehet.:D
2011. júl. 5. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:

A szex akkora egy baromság ajándék férfitől, nőtől egyaránt. Egy normális kapcsolatban nem csak ünnepkor jár...

Persze itt más a helyzet, mert még szűz, szóval ezt inkább neki kéne eldöntenie, nem neked. Meg lehet próbálni, de ne erőltesd rá.

2011. júl. 5. 13:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Egy éve vagyunk együtt, és már volt róla szó, akkor is, amikor még csak 2 hónapja jártunk, de akkor ő még korainak érezte, ugyhogy vártunk...

De mostanába is egyre többet hangoztatja h mi lenne, ha...:D csak azt mondja, hogy nincs rá sose alkalom. :0 (én már elég nehezen bírom, hogy őszinte legyek :D)

2011. júl. 5. 13:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ráerőltetni, erről szó sincs. :)
2011. júl. 5. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor rendezd be romantikusan a szobát gyertya meg mitté aztán majd lesz ami lesz :) te csináld amit kell ő meg vagy hagyja vagy nem
2011. júl. 5. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem értem mire gondolsz :D

Viccet félre téve, sztem jó ötlet. 18 éves korban már ideje elveszíteni, az nem jó ha húzzátok, mert az élet gyorsan telik és már csak azt veszitek észre, hogy még 40 évesen is szüzek vagytok. :)

2011. júl. 5. 13:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

És 13:49:

csak ő szűz, én már nem. :) És igazad van ,köszi. Majd elválik, mi lesz. :D

2011. júl. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!