Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet velem a problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet velem a probléma, ha egyszerűen nem jutok a csúcsra?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 hónapja, hogy lefeküdtem a barátommal. Ő nekem az első és egyszerűen fantasztikus. Élvezem minden pillanatot, amikor szeretkezünk. Szerencsétlen szinte mindent megpróbált már. Inkább visszatartja a saját orgazmusát, és szüneteket tartunk, csakhogy egyszer én is elmehessek. Volt, hogy utána kézzel is rám dolgozott, de már én mondtam neki, hogy hagyja abba, nem fog sikerülni.

Nem értem, mert minden alkalommal a végén már sikítok, szinte véresre kaparom a karját úgy kapaszkodom és feszül minden izmom, de egyszerűen ennyi.

Bántja a dolog és sokszor látom, hogy csalódott, amiért nem sikerül neki. Mi lehet a probléma?

17/l

2011. júl. 5. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És nem azért sikítozol, mert egy kicsit kellemetlen? Ha a csikló megkeményedik és előbújik, akkor a közvetlen érintése inkább intenzív kellemetlen érzéssel jár... a környékét kell inkább izgatni. Ezért is lenne jó, ha egyszer kipróbálnád magadnak, hogy biológiai akadálya van a dolognak, vagy egy picit máshogy kell csinálni.
2011. júl. 5. 13:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kellemetlen érzés...

Igen, nem tudom pontosan hogy mégis mit kéne éreznem, de azért ha jönne, csak tudnám. Hiszen egy új dolog lenne.

2011. júl. 5. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Jó, a kellemetlen nem jó megfogalmazás lehet, inkább csak olyan túl intenzív... Na mindegy, akkor nem próbálok segíteni, ha csak azt szűröd ki, amire nem-mel válszolhatsz. Remélem egyszer majd összejön a dolog.
2011. júl. 5. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem haszontalan a válaszod és sajnálom, ha így jött le. Köszönöm mindenkinek a válaszát, és megpróbálok minden tőlem telhetőt,megfogadom a tanácsotokat.
2011. júl. 5. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:

"Bántja a dolog és sokszor látom, hogy csalódott, amiért nem sikerül neki. Mi lehet a probléma? "

Na akkor újra:

az a probléma, hogy nem tanultad még meg élvezni. Az orgazmus nem úgy van bekötve az agyunkba, mint az éhség, a fájdalom, sokkal inkább tanulás kérdése.

Megteheted, hogy nem fedezed fel egyedül, de annak még sok-sok próbálkozás, és rengeteg idő az ára. (És lehet, hogy egy második, harmadik, x-edik pasi.) Vagy úgy döntesz, hogy megtanulod, és akkor gyorsabban célt értek.

2011. júl. 5. 13:41
 16/19 anonim válasza:
azt mondod hogy a párod nélkül nem tudsz felizgulni akkor legyél a pároddal csináljátok amit szoktatok és közben kipróbálhatod a maszturbálást ha melletted van miközben csinálod csak még élvezetesebbé teszi és a maszturbálásnak tényleg nem az a légyeke hogy felnyúlj vagy dugj magadba valamit én például sokkal jobban élvezem ha csak kívülről a nedves csiklómat simogatom másképp nem is tudok elmenni. köztudott hogy a hüvelyi orgazmus nagyon ritka
2011. júl. 5. 16:01
 17/19 anonim válasza:
szerintem az élvezet nem olyan amit tanulni kell az ember ösztönösen érzi hogy mi az amit élvez és mit nem ( mint az ételnél tudod hogy melyik a kedvenced és melyik az amitől még az étvágyad is elmegy) én már 6 éves korom előtt is maszturbáltam csak akkor még nem tudtam hogy hívják egyszerűen csak magamhoz értem mert jól esett. ha egyedül nem akarod akkor csináld akkor amikor a pároddal vagy de magad simogasd ne pedig ő próbálkozzon ő max csak segítsen rá csókokkal és hasonló ingerekkel mert neked kell ráérezned hogy hogyan is jó neked
2011. júl. 5. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem jutsz el a csucsra, csak azt is mindenki másképp éli meg. Lehet, hogy csak a sok mesében elbeszélésben egészen mást vártál, mint amit tapasztaltál magadon. A csucs az egyik nönek földrengés a másiknak egy nagyon jo kis borzongás. NEM VAGYUNK EGYENLÖEK. Aztán még változhatsz, fejlödhetsz is. Probáljátok mindketten elfogadni, ne legyen teljesitménykényszer!
2011. júl. 5. 18:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Még mássz egy kicsit aztán valamikor csak odaérsz
2011. júl. 10. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!