Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet velem a problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet velem a probléma, ha egyszerűen nem jutok a csúcsra?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 hónapja, hogy lefeküdtem a barátommal. Ő nekem az első és egyszerűen fantasztikus. Élvezem minden pillanatot, amikor szeretkezünk. Szerencsétlen szinte mindent megpróbált már. Inkább visszatartja a saját orgazmusát, és szüneteket tartunk, csakhogy egyszer én is elmehessek. Volt, hogy utána kézzel is rám dolgozott, de már én mondtam neki, hogy hagyja abba, nem fog sikerülni.

Nem értem, mert minden alkalommal a végén már sikítok, szinte véresre kaparom a karját úgy kapaszkodom és feszül minden izmom, de egyszerűen ennyi.

Bántja a dolog és sokszor látom, hogy csalódott, amiért nem sikerül neki. Mi lehet a probléma?

17/l

2011. júl. 5. 13:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha masztizol akkor el tudsz menni?
2011. júl. 5. 13:21
 2/19 A kérdező kommentje:
Most lehet fújolni, de egyszerűen nem tudok magamhoz nyúlni. Nincs rá szükségem és nélküle nem tudok felizgulni... úgyhogy nem
2011. júl. 5. 13:23
 3/19 frencsy válasza:
Szerintem nem kell a fiú igazán neked!
2011. júl. 5. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
A lányoknak az orgazmuskészséget fejleszteni, tanulni kell. Nem veleszületett. SZóval ne akard görcsösen mert annál inkább nem fog menni. Lazulj el, és élvezd. Mindig tudasd a barátoddal mikor a legjobb. Türelem, gyakorlás, meghozza a gyümölcsét.
2011. júl. 5. 13:26
 5/19 A kérdező kommentje:

Ezt mégis honnan veszed?

Soha életemben nem tudnék találni még egy olyan fiút mint ő. Lassan 6 éve, hogy ismerem, eközben megszerettem és fél éve, hogy együtt vagyunk...

2011. júl. 5. 13:27
 6/19 anonim ***** válasza:

Nem "fújolok", csak így elég nehéz lesz megtanulnod az orgazmust. Nem lehetetlen, de nehéz.

Apropó, ha nem nyúltál még magadhoz, honnan tudod, mit kéne érezned...?!

2011. júl. 5. 13:27
 7/19 anonim ***** válasza:

Próbálja meg nyelvvel. Én csak úgy tudok elmenni. Najó kézzel is, de az ujj az hamar száraz lesz.

Amúgy a maszturbálást egyszer próbáld ki, érdemes lenne tudnod, hogy a csiklód érzékeny e, és hogy hogy kell hozzáérni, hogy jó legyen... ezzel a barátodnak is tudnál segíteni :) Egyébként megértelek. Én szoktam néha simogatni magam, de magamba nyúlni sose volt késztetésem.

2011. júl. 5. 13:28
 8/19 A kérdező kommentje:
Mindig mondom neki, hogy mikor jó és sosem görcsölök ezen. Csak rossz érzés, hogy hiába küzd érte, nem tudom "megajándékozni"
2011. júl. 5. 13:28
 9/19 A kérdező kommentje:
Nyelvvel is próbáltuk. Elején nem tudta, vagyis nem jött rá, hogyan nyúljon hozzám, hogy a csiklómat is izgassa, de manapság már -ahogy írtam- sikítozom...
2011. júl. 5. 13:29
 10/19 anonim ***** válasza:

Ezzel nem őt ajándékozod meg, hanem magadat.

Kérdésem továbbra is áll, honnan tudod, mit kéne érezned, ha nem csináltad soha magadnak?

2011. júl. 5. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!