Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan tini fiú, kamasz aki a fanszőrzetét természetesen hordja?
Figyelt kérdés
Vagy ez az idős férfiakra jellemző inkább?Tehát, hogy nem borotvűlja, fazonra sem igazítja csak hagyja simán ahogy nő!És ha igen, akkor mért?Igy tetszik neki?Koer is írjatok!2011. júl. 5. 12:37
12/16 anonim válasza:
Én se szedtem le még sose. Most kb: 8-9 cm-es a szőr de göndör. Néha szokta húszni a gatya de nem zavar annyira.
14/16 anonim válasza:
nekem is természetes. bár egyszer kilógott az alsógatyából aztán gáz lett, mer nekem elég nagy a szőr.
16/16 anonim válasza:
Van egy barátom aki 21 éves, ő természetesen hordja. Érdekes amúgy, mert a köldöke alatt igazi medve, lába is jó szőrös, de a felsőtestén nem igazán nő szőr, a karján is inkább csak pihék. Amúgy 58 kiló, 174cm szőkésbarna és még szűz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!