Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan tini fiú, kamasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tini fiú, kamasz aki a fanszőrzetét természetesen hordja?

Figyelt kérdés
Vagy ez az idős férfiakra jellemző inkább?Tehát, hogy nem borotvűlja, fazonra sem igazítja csak hagyja simán ahogy nő!És ha igen, akkor mért?Igy tetszik neki?Koer is írjatok!
2011. júl. 5. 12:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még egyszer sem vágtam, úgy áll, ahogy neki jól esik. Hogy miért? Mert hidegen hagy, hogy hogy néz ki. Nekem nincs ennyi időm, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzak, hogy a falloszszőrzetem hogy áll. 16/F
2011. júl. 5. 12:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan. Volt párszor,régebben hogy nekiálltam borotválgatni,de hamar visszanőtt,és csak kipirosdott és viszketett nagyon. És csak néztek a boltba,hogy ez a gyerek mért vakarja a tökét mindig....... Ez kb 4 éve volt,azóta hagyom természetesen. 20f
2011. júl. 5. 12:41
 3/16 Cicuskaaa123 ***** válasza:
50%
Szerintem a normális nem páva és cicafiúk úgy hordják. Mondjuk ha a párjuk megkéri őket, hogy borotválják le akkor leborotválják. Az idősebb korosztály viszont hozzá van már szokva ahhoz, hogy nem borotválja. És a nők sem borotválják. A fiataloknál ez divat és úgy szebb is, meg nem megy a fogad közé a szőr. :D Én megszoktam kérni a páromat, hogy leborotválja 16/L A párom 23/F és ő is megkér arra, hogy leborotváljam. :d
2011. júl. 5. 12:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Ameddig párkapcsolatban voltam addig igazítottam a párom igényeihez...De mivel jelenleg szingli vagyok..így kur*ára leszarom ,hogy néz ki így eléggé benőtte a fanszőr!!! nem is nagyon érdekel ,de általában hónapok alatt rám jöhet bármiféle katt és olyankor totál szörtelenné is válhatok még a melkasomon is!:) 22/F
2011. júl. 5. 12:44
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
a barátnőmtöl elvárom hogy lebortoválja szóval ha már én elvárom tőle akkor én is megteszem. am is fanször undoritó főlleg ha izzad az ember meg szebb ha sima esztétikailag is szép fanször nélkül
2011. júl. 5. 12:49
 6/16 Mr. Idegen ***** válasza:
87%
én levágom és felragasztom bajusznak!
2011. júl. 5. 12:54
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

Énis borotválom rendszeresen!

Ha egy hétnél tovább hagyom nőni akkor már idegesít meg szúr emg viszket!

16/F

2011. júl. 5. 12:57
 8/16 konnerth ***** válasza:
43%

Én kb fél éve borotváltam egyszer de akkor olyan lila meg piros pöttyök voltak a helyén hogy úgy gondoltam nem kell többet borotválnom...De ha nem lennének azok a pöttyök akkor szivesen borotválnám...

15/F

2011. júl. 5. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
én sem borotválom meg minek ugyse látja senki ha ugy alakul akkor elötte leborotválom de fölöslegesnek tartom egyenlőre 15/f
2011. júl. 5. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
a piros pöttyök amiketm ondtok azok begyulladt szörtüszök borotválás után egy kis arc szesz azt nem lesz piros pöttyös ott lent. Am meg nem érzem jól amgam ha szörős kellemetlen. Jobb ha csupasz.
2011. júl. 5. 16:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!