Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha szex közben folyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha szex közben folyik belőlem valami folyadék?

Figyelt kérdés

Tudjátok amikor orgazmusom van, mikor a párom ujjaz és közben nyal akkor általában eláztatom az ágyát de szó szerint. A múltkor pl lespricceltem telibe a kezét és a mellkasát..:S Olyankor magunk alá kell tenni egy törölközőt mert máshogy nem tudnánk aludni. néha annyira hülyén érzem magam..:S:S Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen szinte minden együttlétünk?

18L

2011. júl. 5. 12:05
 1/9 anonim válasza:
100%
ez normális, mert élvezed.
2011. júl. 5. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:
De ennyire? Barátnőmnek mondtam a múltkor és azt mondta náluk nem nagyon szokott ilyen lenni. Vagyis szokott de nem ilyen mértékben
2011. júl. 5. 12:07
 3/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
...Istenem, de buta vagy. Annyira élvezed a szexet, meg az ujjazást, hogy spriccelsz tőle. Ez csak kevés nőnél van így. Amúgy ezellen nem tudsz semmitse se tenni, ez mindig ilyen lesz. És ne érezd magad kellemetlenül, mert nincs miért, sőt ez jó is és a barátod elmondhatja magáról, hogy egy mázlista, mert a barátnője ennyire élvezi vele a szexet. :)
2011. júl. 5. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki , vannak akik átakarják ezt élni de valahogy nem jön össze , pl én :)
2011. júl. 5. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig ilyen. Mondjuk ha a barátom beleéli magát, akkor neki is eléggé jön a nyála, plusz az én folyadékom... nehogymár ezen görcsölj... akkor a pasik mit szóljanak, ha rossz helyre megy az ondó? :D
2011. júl. 5. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

örülj neki, hogy van orgazmusod, mit sírsz :)

a pasit ez csak tuningolja :) ha nem tetszik neki, dobd ki a faszba :D

2011. júl. 5. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem te dicsekedni jöttél ide.

Mindenesetre most sokan irigyelnek.

2011. júl. 5. 12:57
 8/9 A kérdező kommentje:
éppen az a problémám, hogy cikinek érzem:S akkor hogy dicsekedhetnék vele?. a lényeg ezek szerintem, hogy ez már ilyen marad :S és akkor vagy megszokom vagy nem szexel többet :S:D
2011. júl. 5. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudod, sok lány nem nedvesedik rendesen.

Akkor, ha nem használnak síkosítót, az kb. olyan érzés neki, mintha a fiú kést hordana a lába között.

Röfögő szerencséd van, hogy te ilyen vagy!

De a párodnak is - olyan könnyen jut beléd, szinte magadbahúzod így.

Ezért irigyelnek most sokan téged.

De ha szárazabb akarsz lenni, akkor igyál kevesebbet az együttlét előtt.

2011. júl. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!