Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy Swinger party? 22/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy Swinger party? 22/f

Figyelt kérdés

Olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik voltak már.

milyen hogy megy az egész átlagosan mennyi a beugró?

Átlagosan jó nők vannak ott? ( ok ezt tudom mindenki azzal akivel akar)

hogy is van ez , hogy megy?

hol van ilyen?

2011. júl. 5. 02:46
1 2 3
 11/29 AnikoSw ***** válasza:
93%

Kedves Swinger Iránt Érdeklődők !

A fenti hozzászólásokat végigolvasva nekem úgy tűnik nem túl sokan vannak tisztában a swinger lényegével és fogalmával.

Szívesen válaszolok mindenkinek

Ja és egy apróság, én egy 173 magas, 54 kilós, állítólag nem elég jól kinéző nő vagyok, igaz h pár hozzászóló szerint középkorú aki kb 7 éve swingerezik a párjával.

Itt a lehetőség hogy tabuk nélkül kérdezzetek, ígérem mindenre válaszolni fogok

Anikó

2011. júl. 5. 10:47
 12/29 anonim ***** válasza:
Oké! :) Akkor az első kérdés, amit előtted tettem fel!
2011. júl. 5. 10:52
 13/29 AnikoSw ***** válasza:
90%

A részvevők kor nagyon változó, 20 évestől 50 évesig bezárólag szinte minden korosztály és alkat megfordul egy ilyen estén.

Egy ilyen estét kb. úgy képzeljetek el mint egy házibulit azzal a különbséggel hogy a résztvevők kevesebb ruházatban vannak és alapvetően azért mennek ha találnak számukra szimpatikus partnert akár szex is legyen. Itt nem kell elbújni a fürdőszobába :-)

Sokéves tapasztalatom az h részvevők igen is ápoltak, szó sint az említett izzad, büdös stb vendégekről.

Én azt szoktam mondani a swinger egy felnőtt játszótér ahova nem csak iszogatni, beszélgetni megy az ember.

2011. júl. 5. 11:07
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem nem azok vannak csak.

De a nők fele testes. Amúgy vízvezeték szerelőt nem láttam. Azaz hogy fényezi a csövét.

Az általam linkelt oldalon van párkereső is. Képekkel. Ott lehet látni hogy sok csinos lány is jár. Bár ők vagy csajt vagy párt keresnek.

2011. júl. 5. 13:53
 15/29 anonim ***** válasza:
ma 13:53 -> ma 10:19
2011. júl. 5. 13:54
 16/29 anonim ***** válasza:
Kedves Anikó igaz hogy egyedül álló pasi csak 18/5 vagy nagyobb mérettel és izmos testtel mennyen csak le egy swinger party-ra?
2011. júl. 5. 14:00
 17/29 anonim ***** válasza:

Anikó!

Egy ilyen helyen mit lehet csinálni? Mik a határok? Miket láttál már ilyen helyeken?

2011. júl. 5. 14:27
 18/29 AnikoSw ***** válasza:
94%

jajmár fiúk, ti tényleg azt hiszitek hogy állandóan méregetik a nők mekkora a farkatok ? ki mondta ezt nektek ?

Egy nőnek férfi kell nem egy farok, még swinger klubba is.

2011. júl. 5. 20:39
 19/29 AnikoSw ***** válasza:
93%

"Egy ilyen helyen mit lehet csinálni? Mik a határok? Miket láttál már ilyen helyeken?"

A swinger klubban lehet ismerkedni, táncolni, beszélgetni és természetesen szexelni.

Nincsenek határok, mindent lehet de semmi sem kötelező. Bármi megtörténhet ami mindenkinek jó és kellemes.

Amit én láttam az pedig nem publikus, bocsi :-)

2011. júl. 5. 20:41
 20/29 anonim ***** válasza:

Nekem a swinger párkeresőjében kérdezték lányok a méreteim.

Nem akartam hinni a szememnek. De beszéltem egy biszex lány ismerősömmel. És ő "megnyugtatott". Van ilyen lány aki szexre így keres.

És tény a legtöbb nőnek férfi kell. De azért ne tagadjuk van akinek egy nagy f@sz (is).

2011. júl. 5. 20:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!