Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen egy Swinger party? 22/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy Swinger party? 22/f

Figyelt kérdés

Olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik voltak már.

milyen hogy megy az egész átlagosan mennyi a beugró?

Átlagosan jó nők vannak ott? ( ok ezt tudom mindenki azzal akivel akar)

hogy is van ez , hogy megy?

hol van ilyen?

2011. júl. 5. 02:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
28%
nincs kedved aludni ?
2011. júl. 5. 02:49
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Ezt én is szeretném megtudni.
2011. júl. 5. 02:51
 3/29 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted egy jó csaj elmegy egy helyre ahol 120 kilós, szőrös, dagadt, izzadt, büdös vízvezetékszerelők dugják meg vagy inkább elmegy egy szórakozóhelyre és 5 perc alatt felszed egy jóképű, izmus, gazdag faszit?

Tehát akkor ebből következik, hogy swinger partykon rendkívül kívánatos középkorú elhízott nőkkel lehet maximum szexelni, akik egyébként a kutyának sem kellenek.

2011. júl. 5. 02:55
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó :D rávilágitottál a lényegre igy már értem :)

Szabadságon akartam elmenni amikor a légió elenged haza. de akkor jobban meggondolom :)

Jóképüséggel nincs baj, csak a munkám miat nem jöhetek össze senkivel aki ezt birná. Izzmoság :D Kb 5 mp alatt szétszedem a legnagyobb állatot is aki egy ilyen buliba elmegy :) és természetesen a pénzel sincs gond.

magamből kiindulva sztem azért más kategória is látogatja , pl ha én elmennék , szerintem korrekt lányok is mennek.

2011. júl. 5. 03:01
 5/29 anonim ***** válasza:

A nők és a férfiak igen másképp működnek szex terén, ha ez eddig nem tűnt volna fel.

Nézz fel egy szexpartner kereső oldalra, lesz 1 millió farokmutogató csávó, meg 4-5 csaj.

2011. júl. 5. 03:03
 6/29 anonim ***** válasza:
67%

Egyedül pasikén ha csak nem vagy egy Adónisz, könnyen lehet hogy be sem engednek. (Bár az írod az vagy.) Mert ugyan annyi szoló lányt, mint pasit engednek be. Tehát számolhatsz, azzal hogy megváratnak, majd azt mondják mégse te kellesz.

[link]

[link]

2011. júl. 5. 06:17
 7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm ;)
2011. júl. 5. 06:59
 8/29 anonim ***** válasza:
88%
12e a belépő, ha viszel nőt, általában olcsóbb. Sokféle nő van, a jobbak általában partnerrel, de be lehet szállni néha, vagy kivered, amikor dugják. De mindenki azt csinál ott, amit akar, és amit a másik enged neki. Szerintem ha nem vagy túl tapasztalt, akkor ne menj le, mert kicsit sok lesz elsőre. Ha már tapasztaltál sok mindent, megvolt 10-15 skalp, akkor érdemes lemenni,.
2011. júl. 5. 07:02
 9/29 anonim ***** válasza:
30%
Hát a sok kövér nő és dagadt pasi a sok ott. Nem az inger.
2011. júl. 5. 07:15
 10/29 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes..Ez tapasztalat, h csak dagadt nők, meg izzadt vízvezeték szerelők vannak ott? Pedig én is kipróbálnám a párommal! 25/L
2011. júl. 5. 10:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!