Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy Swinger party? 22/f
Olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik voltak már.
milyen hogy megy az egész átlagosan mennyi a beugró?
Átlagosan jó nők vannak ott? ( ok ezt tudom mindenki azzal akivel akar)
hogy is van ez , hogy megy?
hol van ilyen?
Szerinted egy jó csaj elmegy egy helyre ahol 120 kilós, szőrös, dagadt, izzadt, büdös vízvezetékszerelők dugják meg vagy inkább elmegy egy szórakozóhelyre és 5 perc alatt felszed egy jóképű, izmus, gazdag faszit?
Tehát akkor ebből következik, hogy swinger partykon rendkívül kívánatos középkorú elhízott nőkkel lehet maximum szexelni, akik egyébként a kutyának sem kellenek.
Köszönöm utolsó :D rávilágitottál a lényegre igy már értem :)
Szabadságon akartam elmenni amikor a légió elenged haza. de akkor jobban meggondolom :)
Jóképüséggel nincs baj, csak a munkám miat nem jöhetek össze senkivel aki ezt birná. Izzmoság :D Kb 5 mp alatt szétszedem a legnagyobb állatot is aki egy ilyen buliba elmegy :) és természetesen a pénzel sincs gond.
magamből kiindulva sztem azért más kategória is látogatja , pl ha én elmennék , szerintem korrekt lányok is mennek.
A nők és a férfiak igen másképp működnek szex terén, ha ez eddig nem tűnt volna fel.
Nézz fel egy szexpartner kereső oldalra, lesz 1 millió farokmutogató csávó, meg 4-5 csaj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!