Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötlet? [ Főleg 18-19 éves fiúk! ]
Figyelt kérdés
Megszeretném lepni a barátomat egy kis estével. És nem tudom mivel... Ti minek örülnétek nagyon?[ A barátom annyira nem romantikus alkat... ]2011. júl. 4. 23:32
1/11 anonim válasza:
esetleg egy kis szerepjátékos szex? :D Beöltözhetnél valaminek....:)
3/11 anonim válasza:
Öltözz be dominának és közben szóljon a Government Hooker Lady Gagától.
4/11 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam, de nem érdekli... =/
2011. júl. 4. 23:37
5/11 anonim válasza:
Igen, például nagy sárga csirkejelmezbe. A pasid biztosan odalenne... ha tolna téged mint egy óriási kakas, te pedig vidáman kotkodácsolnál és verdesnél a szárnyaiddal.
6/11 anonim válasza:
Örülnék ha elmosogatnál,kivasalnál,porszivoznál,hoznád a sört a tv elé.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom meddig mennél el....pl hármasban...?
8/11 Zorana válasza:
Hát sorry de lány létemre kommolok :D Igazából a páromat már nem egy ilyen estével megleptem. És hát nem kell kifejezetten dominának öltöznöd. Egy csini kis fűző, vagy egy tanga bőven elég öltözetnek. Sőt ... nálunk az egyszál masniba várom haza téma is bejön :) Köss egy ajándék masnit a csipődre vagy ahol tetszik és lehet csábítani :)
9/11 Edd Hard válasza:
Ha sexuálisan kényeztetne pl szopogatná a faszomat annak örülnék a legjobban.
10/11 anonim válasza:
nem tudom pasikna is vannak játékok de h vannak vegyél valamijátékszert. vagy kösd ki az ágyhoz, kényeztesd: fuj rá tejszin habot nyald le rola. hozzá vegyél epret is. reméem segitettem
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!