Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 cm az jo penisz meret?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 22:47
21/28 anonim válasza:
15 cm az átlag.Nekem most 17.6
22/28 anonim válasza:
Nagy lóf*szt átlag ....az átlag 16 cm nél kezdődik
23/28 lacka55 válasza:
Nem a méret a lényeg... mondta a királyfi is, de nem értette miért választják inkább a fehér lovát... :-))
24/28 anonim válasza:
Ami azt illeti a 7cm is jó, egy nőt 7 cm-es pénisszel is ki lehet elégíteni ugyan úgy, ugyanis az élvezet fő forrása a csikló :D
25/28 anonim válasza:
Szerintem meg nézd meg hogy a seggedig elér-e a p*csöd fél-merev állapotban, ha igen akkor már elég jó méret, ha meg nem elégedsz meg vele, menj el b*zinak úgy is elég népszerű a seggből szájba ratyiknak! Amúgy meg gondolom hallottál már a pénisz plasztikáról, azt direkt kisp*csűeknek találták ki. Szánalom hogy a kisratyik a pihés p*csüket méregetik...Nekem életemben nem jutott eszembe lemérni! Mert k*rvára nem a méret a lényeg, bár mondjuk ha Japanese boy vagy, akkor az átlag méret az 7cm kb... Ja meg ha jó hosszú a nyelved...mint nekem akkor szerintem tök mindegy mekkora a p*csöd...Lehet 20cm is, csak vannak lányok, akiknek a túl hosszú az fáj, mert eléri azt a bizonyos "szervet"...Ja meg ha p*nisz plasztika mellett döntesz, az agyadból oda megy a sok vér és olyan leszel merevedés közben, mint egy agyhalott! :'D 17/F
26/28 anonim válasza:
há én most vagyok 13 éves és 13 cm .
27/28 huanmigel1010 válasza:
165 magas vagyok és 20.5 cm... 20/F
28/28 booz válasza:
12-18 centi között van az európai átlag, tehát éppen hogy eléred a közepes méretet. Nekem is ennyi. Én 21 vagyok és 14 éves korom óta ekkora.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!