Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 cm az jo penisz meret?
Nekem 16, de én sem tudom, hogy ez nagy-e vagy kicsi. Valamint 4,5 cm vastag, de ezt sem tudom, hogy sok-e vagy kevés.
Szerintem inkább az a lényeg, hogy ügyesen tudj bánni vele! ;)
Nekünk pasiknak állandóan ez a problémánk, hogy kicsi a farkunk.
Első dilemmára van egy sztorim. Olvasom a neten évekkel ezelőtt a cikket erről. Azt mondja a férfiak átlagos mérete 18-20 cm. (Kezdtem összemenni, az életben többet nem nyúlok nőhöz, el is bujdokolok, és még a férfi wc-ben sem tolom le a gatyám.) Azt mondja a férfiak bemondása alapján amit nem ellenőriztek. (Jaaaa, akkor nekem 25 bakker.) Olvasom tovább, a nők tapasztalata alapján, nagyjából 12 cm az átlag. (Király vagyooook.)
Hát erről ennyit. Tapasztalatom szerint ha jó a szex, akkor a legkevésbé a farkad mérete a fontos. Sokszor egy izmos, hosszú nyelv jobban jön. :))))))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!