Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan hogy spontán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan hogy spontán elélveztek? Előfordult már?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy nem voltatok direkt izgatva, vagy csak nadrágon keresztül, rázott a busz stb...

Mint pl. a srác az amerikai pitében. :D

Lány vagyok, csak érdekelnének ilyen esetek :)

21/L

2011. júl. 4. 22:30
1 2 3
 11/25 Big Boss ***** válasza:
100%
ezt nem tom én nem izgulok a rázkódó buszokra, de látom ti máshogy vagytok vele :]
2011. aug. 3. 22:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem heti 400mg gyors tesztoszteronnál sem volt ilyesmi, pedig akkor nagyon kanos voltam.

Ja és akkor sem volt ilyan, amikor 1,5 évig nem vertem ki(14-16 éves kor között) pedig akkor volt olyan, hogyha egy szebb csajt megláttam, az előváladék már elcseppent, csóknál meg be kellett tenni egy zsepit a gatyába, annyi folyt ki.

2011. aug. 3. 22:42
 13/25 anonim ***** válasza:
én ismerek olyat aki álmában ment el és nem úgy h ez volt neki az első hanem töbször is 2 szer 3 szor ;)
2011. aug. 3. 22:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Ezen már gondolkodtam, hogy előfordulhat-e ilyen.

Én elég érzékeny vagyok a lányokra és eléggé be is tudnak indítani, még az apróságnak látszó dolgok is egy lányon.

Viszont spontán elsülésem napközben nem volt. Voltam már állatira kanos, de szerencsére nem lett belőle semmi.

Viszont álmomban nagyon sokszor felsültem már. Elég fura érzés.

Amikor gimis voltam, akkor nagyon sokszor volt olyan, hogy felállt a micsodám, ahogy ültem a padban, bár az általában idegrendszeri hatásra történt, mert tetszett valami lány és rá gondoltam és úgy.

Mostanában az egyetemen nem igazán áll fel suli közben. Mondjuk nem mintha bánnám. Bár kellemes volt néha a gimiben, de azért örülök, hogy elmúlt. Meg az is igaz, hogy most nem nagyon lenne mire feláljon, mert alig van 2-3 lány az előadóban.

A rázkódás... hát nemtom. Úgy emlékszem, hogy volt már spontán merevedésesm amikor ültem és talán a buszon is, de hogy a rázkódástól vagy mástól, arra már nem emlékszem. Szerintem a busz rázkódása nem játszik nálam annyira fontos szerepet.

Elélvezésem nekem eddig csak az ágyban volt és az is főleg tudattalanul.

20f

2011. aug. 3. 22:54
 15/25 Nemo15 ***** válasza:
Nem emlékszem hogy lett volna ilyen élmenyem...:-/
2011. aug. 3. 22:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel sétáltunk,felállt farkam és ahogy mentem dörzsölte a nadrág ettől elélveztem.Először őrültem neki de sz@r érzés volt ragacsos alsógatyában hazamenni.

Meg egyszer már két hete nem hancúroztunk és szex előtt mikor levetköztünk megtörtént.

22F

2011. aug. 3. 23:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt olyan, hogy strandon álltam sorba a gyroszosnál és előttem csajok voltak a sorban. annyira felizgatott a 2 csaj látványa a szexi kis tangás bikiniben, hogy teljesen felizgultam, mire én következtem volna, akkor mentem el, nagyon ciki volt... kérek egy ahhhhhhhhhhhhhhh gyroszt! :D

19/F

2011. aug. 4. 01:11
 18/25 anonim válasza:
nekem egy bigmac menütől már fél orgazmusom van!
2011. aug. 4. 03:22
 19/25 anonim ***** válasza:
:-D
2011. aug. 4. 06:24
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszi minden eddigi választ!

Ment a zöld kezecske! :)

2011. aug. 4. 13:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!