Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan hogy spontán elélveztek? Előfordult már?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem voltatok direkt izgatva, vagy csak nadrágon keresztül, rázott a busz stb...
Mint pl. a srác az amerikai pitében. :D
Lány vagyok, csak érdekelnének ilyen esetek :)
21/L
2011. júl. 4. 22:30
1/25 anonim válasza:
Hááát volt már ahhoz közeli :D rohadt Hungária...
2/25 anonim válasza:
Jah még kb 14 évesen volt 1x olyan h a bnőm csak úgy simogatott de csak kart mellkast meg ilyenek és elmentem :P Meg párszor volt olyan is h az ölemben ült és nagyon mocorgott :D
De azóta már megtanultam nem ilyen gyorsan elsülni XD
18/F
3/25 anonim válasza:
Nálam olyan volt,hogy befostam.Spontán
4/25 anonim válasza:
Utolsó! Extralol :D
Volt ilyen, éjjel ágyhoz dörzsöltem a farkam, és durr.
Másik eset amikor állt a farkam a vonaton, és addig rázott ez a tetü máv míg felsültem.
6/25 A kérdező kommentje:
De érdekes... :) Tehát ha ráz a busz/vonat...stb. akkor az ilyen hatású lehet? :)
Ment a zöld kezecske (a rendes válaszolóknak)
2011. júl. 4. 23:09
7/25 k4lm0p1r1n válasza:
nekem még nem volt ilyen. de amikor ráz és áll a farkam, akkor nem is lankad le egy jó ideig.
8/25 anonim válasza:
tegnap 22:48 vagyok. Nyilván azért csak extrém esetben fordulhat elő, ha pl. nagyon kanos, és a buszon ingerli a rázkódás... simán max merevedése lesz de nem élvez el.
9/25 anonim válasza:
Hát nekem a busz rázkódása nem idézett még ilyet elő, max. egy kis merevedést. :)
10/25 anonim válasza:
Sajnos még soha, pedig biztos izgi lenne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!