Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már olyan helyen, ahol állatok élnek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, állatkert, szafari vagy hasonló, de az is ide tartozik szerintem amikor kint vagyok a hátsó kertben, nem bírok magammal és elbújok a disznóól mögé kiverni. Érdekes élmény, hogy ott, ahol élvezkedek, fél méterre egy másik lény tengeti békés mindennapjait. Ráadásul szerintem a legtöbb háziállatnak le se esik, mit csinálhatok (kutya, macska talán).2011. júl. 4. 22:09
12/14 anonim válasza:
XD 22:42 Hát ez kész xD Amugy a kérdésre válaszolva mi annyira kemény abban, hogy egy állat előtt vered ki?!
13/14 anonim válasza:
kb 14 voltam, amikor kirándulni mentünk, a haveromnak volt egy uszkárja. Egy reggel, amikor mindenki felkelt épp nekiálltam titokban kiverni, feküdtem a földön a sátor oldala felé fordulva, amikor a kutyája hirtelen bedugta a fejét oldalról a sátorba pont a farkam magasságában (a sátor tulajdonképp egy alj nélküli katonai sátor volt) és mire el tudtam volna hessegetni, megnyalta :) láttam, hogy nem harapja le, hagytam, hogy nyalja... kb. 10 másodperc múlva pofán élveztem a kutyát, az annyira meglepődött, hogy vonyítva elrohant. Én meg ültem a sátorban, röhögtem és szégyenkeztem egyszerre, és most hogy írom, még mindig nevetek a dolgon. Azóta persze soha nem csináltam állattal, de nem is volt olyan rossz :))))))))))))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!