Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már olyan helyen, ahol állatok élnek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, állatkert, szafari vagy hasonló, de az is ide tartozik szerintem amikor kint vagyok a hátsó kertben, nem bírok magammal és elbújok a disznóól mögé kiverni. Érdekes élmény, hogy ott, ahol élvezkedek, fél méterre egy másik lény tengeti békés mindennapjait. Ráadásul szerintem a legtöbb háziállatnak le se esik, mit csinálhatok (kutya, macska talán).2011. júl. 4. 22:09
2/14 anonim válasza:
Húúúúú ehhez én már öreg vagyok!!32/N.sokkolnak ezek a kérdések
4/14 anonim válasza:
Én ha falun vagyok mindig kirázom hülyébbnél hülyébb helyeke. Volt már csirkeól, disznóól, istáló stb.
5/14 anonim válasza:
Egyszer volt már a tenger, ha a halak számítanak XD
6/14 anonim válasza:
akvárium
baromfiudvar
szavanna
eddig ennyi, terveim között van egy dzsungel illetve egy vakondtúrás.
7/14 anonim válasza:
én is mindig a disznóólba verem ki vagy az istállóba nincs ebbe semmi különös
8/14 Kkovács Milán válasza:
Én általába a WC-be verem a kukim:D xĐ
am nem:Đ
9/14 anonim válasza:
én mindennap állatokkal szoktam maszturbálni
10/14 anonim válasza:
Én egyszer rávertem a macskámra, de észre se vette :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!