Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este dugtok, akkor ha végeztek, még elmentek mosakodni, vagy alszotok?
Figyelt kérdés
Ha nem mosakodtok, milyen szaga lesz reggelre?2011. júl. 4. 21:41
11/19 anonim válasza:
Lehet h csak dicsekedni és röhögni járnak fel az emberek.
12/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen szaga lesz reggelre, de sex után csak törölgetés, reggel zuhi.
13/19 anonim válasza:
Én is leginkább röhögni járok fel :D
14/19 anonim válasza:
Egy-két babatörlőkendővel a "szaftot" letöröli azért jó.
Reggel meg amúgy is frissítő a zuhany.
15/19 anonim válasza:
Zuhanyzás csak akkor van, ha belül fejeződik be. Pont e miatt gyakrabban inkább orál a vége, így ott elég pár zsepi. Ritkán nyeli le a barátnőm, úgyhogy zsepi kell általában.
16/19 anonim válasza:
Hát természetes hogy lefürdünk utána hát én nem tudnék ugy aludni már bocs.
17/19 anonim válasza:
Ami onnan kijön, az tiszta, és én nem undorodom sem a barátom, sem a saját szagomtól. Természetesen előtte mindketten letusolunk (nem közvetlen előtte).
És, mivel eléggé kifáradunk, akkor marad a zuhany másnap reggelre.
Más kérdés, ha napközben, vagy reggel csináljuk. Mivel utána még emberek közé megyünk, olyankor azért lezuhanyzunk.
18/19 anonim válasza:
Én kinyalom utána a csajom, amúgy is még nálam is többet igényel. Vagyis inkább többször igényli.
19/19 anonim válasza:
Mindenkinek tudom ajánlani a babatörlő kendőt, a TESCO Value-tól, a GAGA-'n át az örült árú NIVE-áig. Amúgy max. jellemzően illatra jobb az egyik mint a másik. Egyikben párfűm illat van a másikban az a mi az olcsó hab- és tusfürdőkben.
Ja és a NIVE-n kívül akciósan pár forint darabonként.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!