Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este dugtok, akkor ha végeztek, még elmentek mosakodni, vagy alszotok?
Ha tul sok a folyadek, akkor letoroljuk valamivel, WC-papirral leginkabb. Vizzel nemigen hatékony, azt torles utan csak, ha igenyli a furdest valaki.:)
De nem muszaj furodni, nem lesz masmilyen szaga, olyan, mint hogyha fél nappal tovabb nem furodtél volna olyankor, amikor nem dugsz.
Nem is tudom...
Szinte minden nap olvasok egy-két olyan hozzászólást, hogy hű, még ennyi idő után is, de hevesek vagyunk, de nagy a szerelem, meg nem bírjuk ki egymás mellett az ágyban szex nélkül...
Kérdés, hogy az ilyen emberek miért olvassák ezt az oldalt? -szerintem itt főként a "problémások" az álandó visszatérők... Ha mindennel ki lennék békülve szexuális értelemben magamon, és a kapcsolatom is olyan hű, de zökkenő mentes lenne mindig a szexel együtt, akkor eszembe sem jutna a gyakori... -poénos dolognak meg már kicsit lejárt, mert napont a jó ha egy-két újszerű kérdés van...
24/f
22:39
Teljesen eggyetértek,de ezt szerintem eggyik se ismerné be!Söt,talán még maga se tudja,hogy tudat alatt nem arra vágyik amit kap!
Kapsz egy pontot!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!