Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha este dugtok, akkor ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha este dugtok, akkor ha végeztek, még elmentek mosakodni, vagy alszotok?

Figyelt kérdés
Ha nem mosakodtok, milyen szaga lesz reggelre?
2011. júl. 4. 21:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek milyen szaga lesz? Én zsebkendővel letörlöm, ami kifolyik, meg a barátom péniszét is megtöröljük, aztán KO. Bár én szeretkezni szoktam, úgyhogy ott lehet máshogy kell...
2011. júl. 4. 21:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha tul sok a folyadek, akkor letoroljuk valamivel, WC-papirral leginkabb. Vizzel nemigen hatékony, azt torles utan csak, ha igenyli a furdest valaki.:)

De nem muszaj furodni, nem lesz masmilyen szaga, olyan, mint hogyha fél nappal tovabb nem furodtél volna olyankor, amikor nem dugsz.

2011. júl. 4. 21:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
ha már előtte fürödtünk, akkor nem... majd megfürdesz másnap :D nem lesz semmilyen szaga... egy kis szexszag, jó az:D
2011. júl. 4. 21:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát...nálunk ez annyira egyértelmű. Egy percet sem bírjuk ki nyugton egymás mellett az ágyban:D szal. ha elmennék utána fürdeni és másznék vissza, barátom biztos elkapna még egy körre. És szerintem semmilyen szaga nincs semminek. A barátomnak ugyan olyan illata van, mint szokott és szerintem nekem is:)
2011. júl. 4. 22:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szetkenődik a testemen akkor igen letusolunk együtt.Ha vigyázunk akkor nem.Elég a papirzsepi,de álltalában marad a tus.Embere válogatja.Persze nem a szag miadt mert az szerintem sem érezni,csak ugy jobban érzem magam
2011. júl. 4. 22:17
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Én alszok úgyis megszárad bnőm néha lezuhanyzik :P De ha el bírsz utána menni zuhanyozni akk nem is volt olyan jó a szex :P
2011. júl. 4. 22:20
 7/19 anonim ***** válasza:
:))))))
2011. júl. 4. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Nem is tudom...

Szinte minden nap olvasok egy-két olyan hozzászólást, hogy hű, még ennyi idő után is, de hevesek vagyunk, de nagy a szerelem, meg nem bírjuk ki egymás mellett az ágyban szex nélkül...

Kérdés, hogy az ilyen emberek miért olvassák ezt az oldalt? -szerintem itt főként a "problémások" az álandó visszatérők... Ha mindennel ki lennék békülve szexuális értelemben magamon, és a kapcsolatom is olyan hű, de zökkenő mentes lenne mindig a szexel együtt, akkor eszembe sem jutna a gyakori... -poénos dolognak meg már kicsit lejárt, mert napont a jó ha egy-két újszerű kérdés van...

24/f

2011. júl. 4. 22:39
 9/19 anonim ***** válasza:
31%

22:39

Teljesen eggyetértek,de ezt szerintem eggyik se ismerné be!Söt,talán még maga se tudja,hogy tudat alatt nem arra vágyik amit kap!

Kapsz egy pontot!

2011. júl. 4. 22:53
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy válaszolni vannak itt, segíteni? Vagy egészmás féle kérdést tettek fel, másféle problémáik vannak? Azért itt az ember nézelődik, ahol tud ott segít.
2011. júl. 10. 08:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!