Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős segítségre lenne szükségem! Mitől fájhat ennyire?
Lefeküdtem a barátommal. Körülbelül egy órája történt a dolog, ugyanúgy csináltuk mint máskor, annyi, hogy egyszer nagyon hirtelen és erőteljesen belém hatolt.
Onnantól annyira fáj a hüvelyem és a hasam alja, hogy nem bírom. Sosem fájt még ennyire semmim, a sírás kerülget. Az, hogy leüljek, körülbelül 5percig tartott.
Nagyon kellett szex előtt pisilnem, de gondoltam egy gyors menetet még kibírok. Lehet attól? Vagy amikor a barátom nagyon erősen belém hatolt, akkor megsérthetett bennem valamit? Mit csináljak? Iszonyatosan görcsöl a hasam és a hüvelyemnél...
Köszönöm szépen mindenki segítségét!
A forró víz nagyon jót tett, pihentem sokat azóta. Sajnos a hasgörcs nem a múlt még el, de a többi igen. Már nem fáj ha leülök, meg semmi ilyesmi.
Kedves utolsó ;
1. Ezt szebben is meg lehetett volna fogalmazni.
2. A barátom nem gyökér. Amikor ezt csinálja mindig nagyon jó nekem, annyi, hogy most kicsivel nagyobb volt a lendület és mélyebbre ment, ami szerintem bárkivel előfordulhat, egyáltalán nem hibáztatom Őt.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!