Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sürgős segítségre lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sürgős segítségre lenne szükségem! Mitől fájhat ennyire?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal. Körülbelül egy órája történt a dolog, ugyanúgy csináltuk mint máskor, annyi, hogy egyszer nagyon hirtelen és erőteljesen belém hatolt.

Onnantól annyira fáj a hüvelyem és a hasam alja, hogy nem bírom. Sosem fájt még ennyire semmim, a sírás kerülget. Az, hogy leüljek, körülbelül 5percig tartott.

Nagyon kellett szex előtt pisilnem, de gondoltam egy gyors menetet még kibírok. Lehet attól? Vagy amikor a barátom nagyon erősen belém hatolt, akkor megsérthetett bennem valamit? Mit csináljak? Iszonyatosan görcsöl a hasam és a hüvelyemnél...

2011. júl. 4. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
pihentesd és várd meg míg, rendbe jön a hüvelyed
2011. júl. 4. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem rossz helyre dugta be? :D Amugy nem sérhetett meg a péniszével :)
2011. júl. 4. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát sok oka lehet, reméljük nem repedt meg a hólyagod... Ha ez a fájdalom nem hagy alább mindenképp menj be az ügyeletre sztem.. Fő a biztonság.
2011. júl. 4. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik menj el nőgyógyászhoz, velem is ilyesmi volt most, és nekem gyulladás volt... :S
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a méhszájad kaphatott egy durvább "ütést"! Attól görcsölhet a hasad is ! El fog múlni!
 6/8 anonim ***** válasza:
Először is közöld vele, hogy legközelebb ilyen ne csináljon! Másodszor zuhanyozz le, tegyél valami meleget a hasadra, feküdj le és pihenj. Ha holnapra nem múlik el, akkor nézesd meg magad dokival. Lehet csak túl mélyre ment és kicsit megbolygatta a dolgokat, ha ez a baj holnapra el kell múlnia. Ha nem múlik, akkor vizsgáltasd ki magad, nehogy valami probléma legyen.
2011. júl. 4. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen gyökérnek nem való p*na, azt már nem ecsetelem miért, ti is tudjátok.
2011. júl. 4. 20:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki segítségét!

A forró víz nagyon jót tett, pihentem sokat azóta. Sajnos a hasgörcs nem a múlt még el, de a többi igen. Már nem fáj ha leülök, meg semmi ilyesmi.

Kedves utolsó ;

1. Ezt szebben is meg lehetett volna fogalmazni.

2. A barátom nem gyökér. Amikor ezt csinálja mindig nagyon jó nekem, annyi, hogy most kicsivel nagyobb volt a lendület és mélyebbre ment, ami szerintem bárkivel előfordulhat, egyáltalán nem hibáztatom Őt.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 5. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!