Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok linkelnétek képet vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok linkelnétek képet vagy elmondanátok nektek mi a pasi ideáll? milyen pasi indítja be a fantáziátokat stb.

Figyelt kérdés

21-éves pasi vagyok és vékony testalkatu 172cm és 58kiló..

sok csajnak nem jön be a vékony pasi inkább az izmos sportosab vagy éppen a "mackós" testalkatu....

nem azért írtam ki a kérdést mert azt akkarom hogy biztasatok meg tuti így is jól nézel ki stb..csupán csak kíváncsi vagyok a véleményetekre..

köszi a válaszokat!! kort és nemet is írjatok!!

2011. júl. 4. 19:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

[link]

a legszexibb pasiii :DD *-*

2011. júl. 4. 21:14
 12/14 anonim válasza:

ma 20:27-a linkelt srác tól egy kicsivel vagyok izmosabb-akkor már bejövök neked??;)

amúgy ma 19:58-voltam 22/F

2011. júl. 4. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
2011. júl. 4. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan nincs ideálom, ha valami megfog a pasiban, akkor jöhet.:)

Hogy ismert példát is hozzak: Johnny Depptől-Jake Gyllenhaalon át-Sergio Ramosig bejönnek.(azért őket emeltem ki, mert 3 tök más testfelépítésű ember).23/L

2011. júl. 5. 00:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!