Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok linkelnétek képet vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok linkelnétek képet vagy elmondanátok nektek mi a pasi ideáll? milyen pasi indítja be a fantáziátokat stb.

Figyelt kérdés

21-éves pasi vagyok és vékony testalkatu 172cm és 58kiló..

sok csajnak nem jön be a vékony pasi inkább az izmos sportosab vagy éppen a "mackós" testalkatu....

nem azért írtam ki a kérdést mert azt akkarom hogy biztasatok meg tuti így is jól nézel ki stb..csupán csak kíváncsi vagyok a véleményetekre..

köszi a válaszokat!! kort és nemet is írjatok!!

2011. júl. 4. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
De kis gebe vagy b*zdmeg!
2011. júl. 4. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:

A pasi ideáll az azt jelenti, hogy eddig egy tőlem távolabbi helyen tartózkodott, most azonban ezt a távolságot csökkenti úgy, hogy a végső pozícióját a talpán állva éri el.

De gondolom, nem erre gondoltál.

Számomra nincs olyan, hogy ideál. Tinikoromban voltak elképzeléseim, de valójában lényegtelen, mert nem a külső alapján szeret bele az ember a másikba. Általában a lányoknál legalábbis ez kevésbé jellemző, fiúknál gyakoribb.

2011. júl. 4. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
min. 180 cm, 70 kiló kopasz
2011. júl. 4. 19:42
 4/14 A kérdező kommentje:
em nem vagyok gebe..csak vékony:) kort is írjatok!!
2011. júl. 4. 19:44
 5/14 anonim válasza:

erre csak annyit tudok mondani hogy álltalába minden csajnak más jön be:)

mostanában azt lehet észre venni hogy inkább a kis 40kilós cigis..szájkaratés kis p.csök a mennők..:) nem egy ilyen gyereket látok jó csajokkal kézen fogva..

én se vagyok egy túl izmos pasi az biztos...

178cm 80kiló én küzdősportoltam is mostmár csak kondizom..(azért látszik is rajatam)de sok csajnak már az én testalkatom is "sok" de ki kell fogni egy olyat akinek megfelelsz és kész..

22/F

2011. júl. 4. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

na ő aztán az ideálom :D

2011. júl. 4. 20:04
 7/14 anonim válasza:
Mindenkinek más, én alkatra azokat szeretem, akik szálkásak és magasabbak. De írok egy olyat ami vicces, nagyon imádom az ázsiai típusú fiúkat, tisztára beindulok rájuk :DD 15/L
2011. júl. 4. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem ő az abszolút álompasi. :)

[link]

2011. júl. 4. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem ő:

[link]

Manci néni 87/n

2011. júl. 4. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ő a kedvencem ^^ [link] A feje annyira nem jön be, na de a teste hmm... :P 18/L
2011. júl. 4. 20:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.