Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DreamGirl666 kérdése:
A barátommal 3 hónap után feküdtunk le először és neki is ez volt az első de nem merte bevallani. Már 7 hónapja jártunk és csak akkor vallotta be hogy neki ez volt az első. Miért?
Figyelt kérdés
Ő tudta hogz nekem ez az első. És nem akartuk elsietni az első együtt létet ezért 3 hónap után éreztük megfelelőnek. :)2011. júl. 4. 18:33
2/5 anonim válasza:
Több oka is lehet,ezt csak ő tudja megmondani. Lehet hogy nem akarta hogy "bénának" lást azért mert még ő sem csinálta,vagy félt hogy ott hagyod emiatt. Ezt tőle kellene megkérdezned mert mi válaszolók sajnos nem tudhatjuk.
Én az első barátomnak nem mertem elárulni hogy még soha sem csókolóztam mert szégyelltem,igaz én később se vallottam be neki. Lehet hogy ő is szégyellte mert a haverok dicsekedtek hogy már rég túl vannak rajta ennyi idősen ő meg még nem.
3/5 szamo77d válasza:
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot. Nyugtasd meg, hogy
nincs abban semmi rossz, hogy még szűz volt. A beszélge-
tés után pedig puszilgasd meg, és köszönd meg, hogy ilyen
őszinte volt hozzád!
4/5 anonim válasza:
Azért nem vallotta be, mert azt hiszi, hogy akkor nem tartottad volna elég csődörnek, akkor esetleg nem úgy álltál volna hozzá. Félt, hogy rosszul csinál valamit. A férfiaknak nagyon nagy a szája, de ha odajutnak, hogy csinálni kell, sokuk nagyon beijednek, főleg, ha csak egy spontán szexről van szó, nem pedig a párjával való együttlétről...:)
5/5 anonim válasza:
én 16 hónapja vagyok együtt a barátommal és még mindig nem feküdtem le vele. (: És nem azért mert nem szeretem.. de úgy érzem ha felmerül bennem az az érzés, hogy még sem lenne helyes akkor alapjáraton még nem állok készen! :) Amúgy is szerintem ahogy az előttem szóló is mondta már, talán fél, hogy bénának tartanád ha netán elszúrna valamit is! Beszélj vele nyugodtan.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!