Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha látnál az utcán, vagy bárhol valakit, akit megakarnak erőszakolni?
amúgy aki olyat mond, hogy odamenne megvédeni...ne mondj olyat amit nem tudsz betartani.
Akárhol megvernek valakit, a többiek körül állják és nézik. Én még hírbe nem láttam olyat hogy odament valaki megvédeni valakit.(max cigányok védik egymást, de magyarok nem)
18:50
Pont ez a baj.Ez a besz@ri hozzáállás.Ezért vannak ilyen dolgok a világban.Ha több ember gondolkozna úgy ahogy én,sokkal másabb lenne.Nem értem miért olyan nehéz kiállni egy bajba jutott embertársadért?Te is képes lennél elmenni egy szituációban mi?
Na és akkor mi van ha cigány?Mindenki azt majmolja,hogy ők is ugyan olyan emberek,mint mi magyarok.Akkor ugyan úgy üthetem a r_ohadékot,mint egy magyart nem?Mire telefonálsz a rendőrségnek,szerencsétlen lánynak már elvették az életét.És ehhez nem kell megölni.Elég ha olyan trauma éri,hogy egész hátralévő életében nem mer kimozdulni a lakásból.
És a lelkiismereted? Én például ha ilyen helyzetbe kerülnék és hátat fordítanék a segítségért kiabáló áldozatnak,soha többé nem tudnék tükörbe nézni.Egy férfi legyen férfi.Hova lett a becsület?Egy törött orr,vagy egy kivert fog nem egyenértékű egy emberélettel.Néhány pofont elfeledted veled az a tény,hogy segítettél valakin.És nem egy csövesen akinek adsz 10 forintot,hogy piára költse.Itt konkrétan egy embertársad életéről van szó...
Én segítenék.
Ha hallok egy kiálltást hogy segítség már nézem is hogy mi történik és ha még mindig segítségre szorul, bizony segítek.
19:19.
Tévedés ne essék, én is úgy gondolkozok ahogy te. De az a néhány ember aki így gondolkozik, kevés.
18:50vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!