Miért álmodom már negyedszer 2 hét alatt, h megakarnak erőszakolni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 19:14
1/11 anonim válasza:
Mert az agyad tudat alatt ezzel foglalkozik. Az álmoknak semmi jelentősségük nincsen. Éjszaka az agyad csak rendszerezi a napközben látottakat, hallottakat.
2/11 anonim válasza:
Az álmoknak igenis van jelentésük...!!Próbálj olyan történést keresni az életedben amivel összefügghet ez!Biztos nem véletlen álmodsz ilyeneket,hisz tudat alatt is foglalkoztat!
3/11 anonim válasza:
Azértm ert titokban azt akarod, hogy hazafele sétálva az utvcán egy csuklyás sötét alak rángassa le rólad a ruhád, és árasszon el "magjával":D
4/11 anonim válasza:
Mert egy perverz dög vagy :D ...
5/11 anonim válasza:
50% hoyg egyszer megtörténik. bár lehet a tudatalattid kifejezetten várja az esetet..
6/11 anonim válasza:
Biztos hogy van oka! Talán nem érzed magad biztonságban és ez vetül ki az álmaidban.
Lány lennék iszonyúan félnék sötétben egyedül az utcán.
Szerintem nézz körül a napjaidban és a parásabb helyzeteiden próbálj meg változtatni.
7/11 anonim válasza:
Talán mert valahol nagyon vágysz arra, hogy egy ismeretlen megdugjon, bárhol nyilvános helyen akár, ami izgatna téged, vagy egyszerűen csak pánik félelmed van, hogy figyelnek, és félsz, hogy megtámadnak.
8/11 anonim válasza:
hát nem is rossz dolog az.
de csak ha előre meg van beszélve...:D
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. dec. 20. 19:07
10/11 anonim válasza:
Én szinte egész februárban ilyesmivel álmodtam, bár szerintem, elég nyilvánvaló okom volt rá. Kerültem már közel hozzá a való életben, és senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor tudod, hogy meg fog történni és egyszerűen nem tudsz ésszerű megoldást találni, csupán elfog a pánik. Az egész csak akkor lehet rosszabb, hogyha a legjobb barátodnak hitt srác akar ilyesmit tenni veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!