Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt kéri h büntessem meg. A kikötözésen kívül nincs más ötletem, vkinek esetleg van?
annyi barom van itt komolyan...
szerintem úgy kezd, hogy kitalálsz valami történetet, hogy milyen rosszfiú voltál blabla aztán ráfekszel, harapdálod a száját, de úgy hogy fájjon neki picit (amúgy ettől tuti fel fog állni neki egyből, tapasztalat ;)), aztán picit lejjebb mész, hogy totál kész legyen, és csak ezután kötözöd ki valahova. az ostor szerintem gyökérség, nem hinném, hogy ló a pasid vagy valami cirkuszi állat. a büntetés ilyenkor szerintem az, hogy felhergeled, egyre jobban kihozod belőle a szex iránti vágyat, és végül nem adod meg neki
sok sikert : )
Neked van kedved hozzá?
Szerintem nézz meg szado-mazo videokat,abból sok ötletet lehet gyűjteni. Vegyél korbácsot és azzal verd meg,utána kötözd be a szemét,vegyél egy gumikesztűt a kezedre és nyúlj fel a seggébe,maszírozd a prosztatáját miközben vered neki. Mikor már nagyon felizgult vegyél elő egy vékony,hegyes tárgyat és dugd fel a péniszén a lyukba ahonnan pisil. Miközben szexltek karmolt össze-vissza hogy fájjon neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!