Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt kéri h büntessem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt kéri h büntessem meg. A kikötözésen kívül nincs más ötletem, vkinek esetleg van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy feljelentés nemi erőszak miatt szép kis bünti lenne. :)
2011. júl. 4. 17:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ostor, szexshopban kapható!!!
2011. júl. 4. 17:48
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
vágd le a farkát
2011. júl. 4. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

annyi barom van itt komolyan...

szerintem úgy kezd, hogy kitalálsz valami történetet, hogy milyen rosszfiú voltál blabla aztán ráfekszel, harapdálod a száját, de úgy hogy fájjon neki picit (amúgy ettől tuti fel fog állni neki egyből, tapasztalat ;)), aztán picit lejjebb mész, hogy totál kész legyen, és csak ezután kötözöd ki valahova. az ostor szerintem gyökérség, nem hinném, hogy ló a pasid vagy valami cirkuszi állat. a büntetés ilyenkor szerintem az, hogy felhergeled, egyre jobban kihozod belőle a szex iránti vágyat, és végül nem adod meg neki

sok sikert : )

2011. júl. 4. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Rúgjad tökön.
2011. júl. 4. 18:06
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

Neked van kedved hozzá?

Szerintem nézz meg szado-mazo videokat,abból sok ötletet lehet gyűjteni. Vegyél korbácsot és azzal verd meg,utána kötözd be a szemét,vegyél egy gumikesztűt a kezedre és nyúlj fel a seggébe,maszírozd a prosztatáját miközben vered neki. Mikor már nagyon felizgult vegyél elő egy vékony,hegyes tárgyat és dugd fel a péniszén a lyukba ahonnan pisil. Miközben szexltek karmolt össze-vissza hogy fájjon neki.

2011. júl. 4. 19:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
fenekeld el, csapj a seggére
2011. júl. 4. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, marhajó büntetés, felhergeled és utána nem élvezhet el. nekem egy ilyen után 2 napig fáj és fel se tud állni. persze barátnőm nem direkt csinálja, hogy nincs alkalmunk/időnk továbbmenni, de borzalmasan szar érzés. idő mire helyreÁLL a rend...
2011. júl. 4. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Két hétig nincs szex. Ez elég nagy bünti lenne...
2011. júl. 4. 19:36
 10/13 anonim válasza:
100%
Pickszalámit a seggébe!
2011. júl. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!