Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már veletek hasonló?
Figyelt kérdés
együtt voltam egy sráccal, és fájt neki mikor vertem neki meg szoptam. ez mért van? pedig nem is fogaztam meg semmi, de mégis fájt neki. igaz szűz volt, de ez szerintem nem fontos, hisz nektek fiúknak nem fáj az első alkalom. 18/L2011. júl. 4. 16:41
11/20 A kérdező kommentje:
hát de ha az eddigi fiuk akikkel együtt voltam nem mondták hogy fáj meg élvezték, akkor nem hiszem hogy nálam van a gond..
2011. júl. 4. 16:52
12/20 Smartguy86 válasza:
16:47 - akkor szólj barátnődnek. Honnan tudja, ha nem jelzed neki?
Kérdező - te is kérdezd meg a barátodat, hogy hogy jó neki. Nem bízhatja csak rád! Mindenkinek más az igénye, nem lehet mindenkit egyformán szopni :)
13/20 Smartguy86 válasza:
De lehet! Mert nem biztos, hogy ugyanazt igényli a mostani, mint az eddigiek. Sőt biztos, hogy nem! Ahogy te sem biztos, hogy az ő farkával majd ugyanabban a pózban fogod élvezni a szexet.
14/20 anonim válasza:
Neked is hatalmas tapasztalatod lehet, mert részeg srácokat cumizol a budiban :)
15/20 A kérdező kommentje:
csak ez egy kicsit lehangoló számomra mert nem akartam neki rosszat, és remélem ezek után nem vettem el a kedvét a sextől.. ahogy az egyik illető irta itt most.. mert amugy megkérdeztem hogy hogy csináljam hogy nem fáj neki, elmondta, és akkor is fájt neki pedig én mindent meg tettem, hogy jo legyen neki.
2011. júl. 4. 16:55
16/20 anonim válasza:
Akkor hát fitymaszükület. Küld el orvoshoz!
17/20 anonim válasza:
Szerintem is biztossan fityma szükülete van, a srácnak. F.
18/20 anonim válasza:
vagy rövid a fitymaféke. ne rángasd neki túl hátra a bőrt. Úgy rángasd, hogy amikor rámarkolsz a tövénél legyen a kisujjad. Akkor nem lesz gond. :)
20/20 anonim válasza:
Fitymaszűkület nem létezik, ezt csak a körülmetéltek találták ki, önigazoló védőbeszédnek. ha-ha-ha
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!