Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már veletek hasonló?
Figyelt kérdés
együtt voltam egy sráccal, és fájt neki mikor vertem neki meg szoptam. ez mért van? pedig nem is fogaztam meg semmi, de mégis fájt neki. igaz szűz volt, de ez szerintem nem fontos, hisz nektek fiúknak nem fáj az első alkalom. 18/L2011. júl. 4. 16:41
1/20 Smartguy86 válasza:
Nem szabad túl erősen csinálni. A makk érzékeny rész, ha kidörzsölöd, vagy a fogaid karcolják, az nagyon kellemetlen tud lenni.
Mindazonáltal lehet, hogy a fiú makkja túl érzékeny, mert nem maszturbált eleget... Majd megszokja, de azért óvatosan.
2/20 anonim válasza:
Nem kéne, hogy fájjon. Vagy nála van valami gond, vagy a technikádon kéne még csiszolni. Neked az előző partnereid (már ha voltak??) nem panaszkodtak?
3/20 konnerth válasza:
csak arra tudok gondolni hogy fityma szűkülete lehet vagy valami más betegség...javaslom hogy menjen el egy orvoshoz.
4/20 A kérdező kommentje:
neem. mindig jó volt nekik. ő az első aki mondta haggyam abba mert fáj neki.. furcsáltam a dolgot..
2011. júl. 4. 16:44
5/20 anonim válasza:
Nem feltétlen, érzékeny biztos a makkja a kis pubinak.
7/20 anonim válasza:
Ki van száradva a bőr a farkán és húzódik neki és fáj...
8/20 anonim válasza:
A jelen baratnömnem sem én vagyok az elsö és nekems sem ö az elsö. Meg van gyözödve róla, hogy nagyon erösen jo nekem. Hát ez igy nem igaz.
9/20 anonim válasza:
bőnyállal kellett volna leszopnod
10/20 anonim válasza:
Azért fájt, mert túl erősen csináltad. Ezek olyan dolgok, amihez rá kell érezni. Mindenkinél más az a határ, amikor már túl erős az inger, főleg akkor, ha szájjal vagy kézzel érsz hozzá. (Nem szabad dörzsölni szárazon a kezeddel, és a száddal sem szabad erősen szívni, mint valami szivart.)
Szerintem ez lehet az oka. Ha szerencséd van, nem veszed el örökre a kedvét a srácnak, mert ez is bekövetkezhet, ami elég nagy baj lenne neki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!