Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor biszex lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor biszex lennék?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, van párom, aki férfi. De mostanában nagyon foglalkoztat a lánnyal való szex, és kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha kipróbálnám. Ettől biszexnek számítok? Vagy csak onnantól, ha ki is próbálom velük?

Érdemleges választ várok! Köszönöm!

2011. júl. 4. 16:01
1 2 3 4
 31/35 szamo77d ***** válasza:

Szerintem engedj egy kicsit utána, ha megtörténik, az sem

baj. És nem vagy bűnös, meg ilyen butaságok! És ha ez jön

be inkább, ha így vagy boldog inkább, akkor legyen így!

A lényeg a boldogság! Az én szememben egyáltalán nem érsz

kevesebbet emiatt!

2011. júl. 11. 10:28
 32/35 anonim ***** válasza:

"Akkor leszel kőkemény biszex,ha már át is ültetted a gyakorlatba az elképzeléseidet."

Tehát akkor a heterok is csak akkor lesznek kőkemény heterok mikor már gyakorlatba ültették az elképzeléseiket. Aha értem. Szóval ha valaki 40 évesen ülteti gyakorlatba heteroszexuális elképzeléseit akkor csak onnan számít heteronak, előtte nem is volt az.

Köszönjük az értelmes hozzászólást..

2011. aug. 9. 20:59
 33/35 anonim ***** válasza:

Erre könnyen választ adhatsz önmagadnak.

Képzeld el, amint az édesapád egy kedves barátotokkal lefekszik az ágyatokba és átéli az igazi szexuális örömöket.

Vagy édesanyád élvezi a legjobb barátnője kényeztetését.

Ha ezt el tudod képzelni, akkor már nincs mit kérdezned, mert megadtad a választ önmagadnak.

2011. aug. 10. 18:18
 34/35 anonim ***** válasza:
^gondolom, te eltudod képzelni ahogy anyád apádnak a legjobb barátjával ke*fél, apád meg öreganyáddal, tehát így biztosan hetero vagy.
2011. aug. 10. 18:51
 35/35 anonim ***** válasza:

^Nem kell képzelődni, elég elfordítani a fejem. (:

Sajnos!

2011. aug. 11. 23:40
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!