Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor biszex lennék?
Lány vagyok, van párom, aki férfi. De mostanában nagyon foglalkoztat a lánnyal való szex, és kíváncsi vagyok, milyen lenne, ha kipróbálnám. Ettől biszexnek számítok? Vagy csak onnantól, ha ki is próbálom velük?
Érdemleges választ várok! Köszönöm!
Csak onnantól vagy biszex, hogy ki is próbáltad és "tetszik" élvezed, az hogy fantáziálsz nem biztos, hogy meg is "tudod" valósítani.
Ez a hármas dolog elég jó ötletnek tűnik, így innen. :)
Fő kérdés hogy a párod hogy vélekedik ilyesmiről?(szexuaitás, 3as szex)
Nyílván férfiakba is van aki annyira monogám, hogy más nő ne másszon be az ő ágyába csak a párja.
ma 18:42-nek
Párom már volt két csajjal, neki bejött anno. De neki én vagyok a nagy Ő, és persze nekem is ő, ezért fél attól, ha kipróbálom, és nagyon megtetszik, leszbi leszek, és akkor már nem kell nekem majd Ő.
Lehet könyelmű válasznak fog tűnni.
Ha tényleg ő a nagyő akkor nem leszel leszbikus.
Ha meg leszbikus leszel akkor nem ő a nagyő.(ezért ne haragudj, rám)
Hogy is mondjam, tapasztalat, csak pontosan így ami szitu most nállatok van.
Na, én pont abban a helyzetben vagyok, mint a kérdező, csak épp pasiban :)
Szerintem biszex vagy, ugyanúgy, mint én. Teljesen lényegtelen, hogy annak számítasz-e vagy sem, engem legalábbis hidegen hagy hogy minek számítok: bizonygathatom magamnak, hogy én heteró vagyok, de attól még a tény az tény marad: vonzódom a fiúkhoz, felizgat két pasi együttlétének látványa, ergo nagy valószínűséggel akkor is biszex vagyok, ha egyébként heterónak számítok, vagy próbálom magammal elhitetni, hogy az vagyok :)
ma 09:10
Alapvetően igazad van, de a fantáziálás és az igazi akció között van különbség. Vannak, akik álmodoznak arról, milyen lehet a szex egy azonos neművel, de ha sor kerül rá, nem érzik igazinak, vagy úgy gondolják, hogy ellenkezővel jobb, magyarul: csalódnak. Utána nem keresik tovább az ilyen örömöket, na ők nem biszexek, csak kíváncsi heterok. Szóval az ilyen fantáziától még nem lesz valaki automatikusan biszex, minden a lélekben dől el és nem a fejben. :)
Szerintem az, hogy ilyen fantáziáid vannak, esetleg ki is
próbálod, még nem jelenti azt, hogy biszex vagy! Na és ha
az vagy? Kinek mi köze hozzá!? Ugyanolyan életet élhetsz,
mint bárki más, az meg, hogy a hálószobádban kivel mit
csinálsz, végképp a te magánügyed! Így is nagyon boldog
lehetsz! És ez nem betegség, ezt máris vésd a fejedbe!
Sokan azt "vallják" hogy az emberek biszexuálisnak születnek, vannak akik azon az úton maradnak és van aki eltér vagy erre vagy arra (heteró és homoszexualitás)
Ha ezt nézzük akkor a biszexualitás természetes.
Bár számomra mindegyik természetes.
De csak halkan én annyit mondanék hogy én áltáltam valamelyik oldalra. :) :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!