Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ettől még nem vagyok terhes? / bővebben lent /
*fejcsap* Mondjuk ez legalább végre értelmesebb, mint a "elment bennem a párom gumi nélkül hónap közepén, lehetek terhes?" féle kérdések...
Mindenesetre: tuti nem vagy terhes. Főleg, ha még szűz is vagy, még a szűzhártya is felfog belőle valamennyit, ha jutott be egy kicsi. Nincs félnivalód, a menzesz a stressz miatt is késhet, rendszertelen étkezéstől, szinte bármitól. Csak nyugalom:)
mért nem lehet békénhagyni ilyen pfff-es válaszokkal.. félt valamiért.. ő is ember.. attöl hogy 18 éves nem kell mindent tudnia... "együt voltam egy fiuval.." baj hogy nem fogja az orrotokra kötni h XY.-nal ekkormegekkor.. -.-
amugy nem vagy terhes.. a stresz miatt is késhet pár napot.. :)
15:44-es. Abban igazad van, hogy nem terhes, de a szűzhártya annyit fog fel az ondóból, mint a menstruációs vérből.
Semmit.
Nem értem, mi alapján van ez a nézet a szűzhártyáról, hogy az ott falként védelmezi a hüvelyt...
Ffi
Jogos és igaz az előző...szóval ne izgassad magad...meg fog jönni...vagy a menzesz vagy a Megváltó, ez utobbinak itt lenne már az ideje....
Amúgy ne szórakozz, ha pénisz ott járt a szépednél lehetne izgulni...van előváladék...is....
Igen is, minden együttléthez kell 1 felelős magatartás...
ha pénisz ott járt a szépednél xD
ez mekkora xD
Ffi
Nna igen, a stílus maga az ember.....
széped = punci, nuni, pina, luk, lyuk, lik, vagina (monologtalanul), stb. Jöhetnek további szinonímák...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!