Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye ettől még nem vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ettől még nem vagyok terhes? / bővebben lent /

Figyelt kérdés
a menstruációmnak már szombaton meg kellet volna jönnie, sose késik mindig időben jönn meg. de csütörtökön együtt voltam egy fiúval, de nem sexeltünk, csak pettingeltünk, és csak huzzogatam magam rajta nem rakta be nekem, mert a fiú is szűz volt meg énis. de meg újjazott meg énis kielégitettem, meg a nyelvével is csinálta nekem. de nem jött meg. és tudom most az jönn hogy "uristen csak akkor lehetsz terhes ha berakják neked meg beléd is élveznek" de olvastam hogy vannak olyan lányok akik ugyis terhbe tudnak esni ha csak érintkezik a himvesző a puncival. normális válaszokat kérek, mert elégé félek 18/L
2011. júl. 4. 15:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
lehetetlen az egyhez,hogy terhes vagy..:)
2011. júl. 4. 15:27
 2/16 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes nyugi , számtalan oka lehet , annak, hogy késik , minél többet idegeskedsz , annál később fog megjönni , úgyhogy nyugi
2011. júl. 4. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:

"Eggyütt voltam egy fiuval"

ha igy folytatod hamar az leszel

2011. júl. 4. 15:29
 4/16 anonim ***** válasza:
hát, erre nagyon nagyon kicsi esélyed van, de attól még lehetsz. az is lehet, hogy csak az idegességtől nem jött meg vagy valami más rendellenességed van. számtalan egyéb oka lehet még. mindenesetre ne görcsölj rajta, mert akkor lehet, hogy egyáltalán nem is jön meg, attól függetlenül, hogy nem vagy terhes...
2011. júl. 4. 15:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Pfffff(10 minutes later)ffff
2011. júl. 4. 15:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez két nappal a menstruációd normális időpontja előtt volt, vagyis elvileg már nem volt benned minek megtermékenyülni. Szóval, elég sok tényező csökkenti a dolog esélyét ahhoz, hogy lehetetlenné váljon. Tényleg ne aggódj.
2011. júl. 4. 15:35
 7/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a normális válaszokat. most tényleg picit nyugodtabb vagyok. :)
2011. júl. 4. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Fiatalság,nyugodtság...

LOL

2011. júl. 4. 15:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem is késett 2 hetet úgyhogy nyugi...
2011. júl. 4. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kivan zárva hogy terhes legyél, ugyan azt nem irtad hogy így élvezett e el a párod. A lényeg hogy az első sexnél használjatok óvszert, egyrészt nem kell azon parázni hogy terhes leszel, másrészt valószínű hogy az első miatt para lesz és nem fogsz annyira nedvesedni nah ilyenkor jó a sikosított gumi. ;)
2011. júl. 4. 15:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!