Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Normális válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
A barátommal több honapja együttvagyunk. Már eljutottunk odáig hogy a keze a bugyimba van.. Tegnap a hüvelynyilásomba 2-3 cm.re betette az ujját és ki be huzogatta.. (de csak 1 ujját..) Eléggé fájt.. (szüz vagyok még) Lehet azért fájt mert belesértett a szüzhátrtyámba?? menyjek dokihoz?
16/L
2011. júl. 4. 14:59
11/15 anonim válasza:
Miért fontolgatod, ha már nem fáj?
12/15 A kérdező kommentje:
hát még nem volt bennem semmi, nem is ujjaztam magam csak zuhannyal néha összekeveredtem..
nyugottabb vagyok h nem kell az orvos..xd
2011. júl. 4. 15:27
13/15 A kérdező kommentje:
utolso.. ideje lenne elmennem már és akkor ezt is kérdezem..
2011. júl. 4. 15:28
14/15 anonim válasza:
Ffi
Urak, fiuk tanulság? Nőhöz csak megfelelő előkészület után nyúljunk, és ez itt valóban komoly!!! Kezet mosni, körmöt vágni mert mindenféle sz...rt vihetünk be oda ahova oly nagyon vágyunk. HIGIÉNIA !!!
15/15 juditk válasza:
Lehet hogy a nedvesedéssel volt baj.
Ha megkarmolt volna akkor enyhén vérzett volna.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!