Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Normális válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
A barátommal több honapja együttvagyunk. Már eljutottunk odáig hogy a keze a bugyimba van.. Tegnap a hüvelynyilásomba 2-3 cm.re betette az ujját és ki be huzogatta.. (de csak 1 ujját..) Eléggé fájt.. (szüz vagyok még) Lehet azért fájt mert belesértett a szüzhátrtyámba?? menyjek dokihoz?
16/L
2011. júl. 4. 14:59
1/15 anonim válasza:
hat 2-3 cm-re tette be az ujjat akkor kicsi az esely a szuzhartya serulesre. szerintem siman megkarmolt belulrol.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszod.
Amugy lehet... Nemtudom..
2011. júl. 4. 15:06
3/15 anonim válasza:
Szerintem is ez lehet,,,de minden esetre mennyél el orvoshoz,ha már egy nap után is még mindig fáj..
4/15 A kérdező kommentje:
jajj dehogy.. már nem fáj.. abba a pillanatba fájt meg utána egy 10-15 percel..
2011. júl. 4. 15:15
5/15 anonim válasza:
az elsőnél még nekem is fájt amikor ezt csinálta.barátnőm azt mondta neki azért nem fájt mert ő ujjazta magát előtte is.szerintem ha kicsit bejáratod a lyukadat, akkor nem fog fájni: )nálam csodát tett: D
18/L
6/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen fájdalom volt. Ha nyomó, akkor csak szűk voltál. Ha megnézed, akkor az egy egészen kicsi lyuk, ha még soha semmi nem volt benne, akkor egy ujj is lehet túl nagy elsőre. Ha hasító, akkor lehet, hogy tényleg megkarmolt. De ha csak akkor fájt, azóta nem, akkor nem kell orvoshoz menned.
7/15 A kérdező kommentje:
de az orvost még fontolgatom.. (:
2011. júl. 4. 15:15
8/15 anonim válasza:
Normális, nyugi. Majd hozzászoksz. :)
9/15 anonim válasza:
nyugi. semmi para nincs, lehet nem voltál épp túl nedves... vagy a bugyi miatt nehezen fért a keze és tényleg megkarmolt vagy ilyesmi. :)
10/15 Bettybuu válasza:
úristen, ahogy olvasom tejjesen, benedvesedtem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!