Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsaljam? /lenn/
Figyelt kérdés
A barátnőmmel majdnem egy éve vagyunk együtt,de nem kapok meg tőle midnent amit szeretnék!
Nem szereti az előjátékot és az orális szexet sem!A szex is csak annyi nála hogy hanyatt fekszik!
Van egy lány akivel megismerkedtem és beszélgettünk,kicsit össze is melegedtünk és leirta nekem hogy miket csinálna velem,márcsak attól hogy olvastam teljesen felizgultam!
Szerintetek megcsaljam vele a barátnőmet?Vagy ez teljesen rossz dolog lenne?
2011. júl. 4. 14:33
11/14 anonim válasza:
Nem napi rendszerességgel, csak 2-3 havonta egyszer?? Na ne gyere már azzal, hogy de te szereted... Pff, most komolyan: szerinted ez egy normális kapcsolat lenne? Szakíts vele, még mielőtt hülyeséget csinálsz és rájön mert nagyon megbántod vele.
12/14 Horváth Döniz válasza:
semmiképpen ne csald meg :)
beszélj vele,hogy mi nem jó neked.. hátha változtat a kedvedért. vagy pedig szakíts vele ennyi
13/14 anonim válasza:
Nem vagy felhőtlenül boldog ebben a kapcsolatban akkor minek erőltetni? Szakíts, keressed az igazit. Neki is jobb lesz mert nem Te kellesz ezekkel a gusztustalan vágyakkal:) Majd rátalál Ő is az igazira.
14/14 megmondom válasza:
Hiába szereted, sokáig ez így nem fog működni.Ha nem tud változtatni,inkább most szakítsatok.Tudom,hogy nem könnyű, de inkább ez, mint, hogy megcsald.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!