Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsaljam? /lenn/
A barátnőmmel majdnem egy éve vagyunk együtt,de nem kapok meg tőle midnent amit szeretnék!
Nem szereti az előjátékot és az orális szexet sem!A szex is csak annyi nála hogy hanyatt fekszik!
Van egy lány akivel megismerkedtem és beszélgettünk,kicsit össze is melegedtünk és leirta nekem hogy miket csinálna velem,márcsak attól hogy olvastam teljesen felizgultam!
Szerintetek megcsaljam vele a barátnőmet?Vagy ez teljesen rossz dolog lenne?
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy ha ennyire különböztök szexuálisan a barátnőddel, neked pedig nagyon hiányoznak azok a dolgok, amiket nem kapsz meg tőle, ha most nem csalod meg, előbb-utóbb akkor is meg fogod. Ha meg most megcsalod, nem ez lesz az utolsó. De ha mégis tudnád magad türtőztetni, akkor meg mindig sz..rul éreznéd magad ebben a kapcsolatban, mert hiányozna neked valami.
Nem hinném, hogy ebből tartós kapcsolat lesz. Annak meg nincs sok értelme, hogy tartós kapcsolat és fűvel-fával csalod. Meg annak sincs, hogy nem vagy elégedett.
Szerintem gondolkozz el azon, hogy biztos a barátnőd az a lány, aki kell neked?
Ha nem szeretném akkor már szakítottam volna vele!
Már leültem vele megbeszélni a dolgokat és arra hivatkozott hogy amikor elvesztette a szüzességét akkor egyedül kelett csinálnia midnent,azóta nem szereti csinálni!
Az orális szex neki gusztustalan,azis ha én csinálom neki!
Nemúgy gondoltam hogy napi rendszeressségel megcsalom csak mondjuk 2-3 havonta egyszer és akkor kiélem magam!
Sokszor a maszturbálás is nagyobb örömet okoz mint a szex vele!
nalam a megcsalas elkepzelhetetlen.
tehat szakitas, utana nyomulas.
szerintem se csald meg.ha már megbeszélted vele a dolgokat, akkor még többször, csak pár mondatra hozd szóba ezt a dolgot hogy te szeretnél több dolgot is csinálni vele a szexben, mert szereted.ne csak a lányoknak legyenek már óhajaik, a fiúk meg maradjanak csöndben és türtőztessék ösztöneiket...
beszélj vele sokat erről a dologról, természetesen visszafogottan: )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!