Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesen is vonzó lehet valakinek? (Érett férfiak válaszát várom elsősorban. )
Szerintem ezt neked kell eldönteni.Ha ugy érzed nagyobb lenne az önbizalmad egy mütéttel,akkor hajrá.Te tudod.Az,hogy könnyebben fogsz párt találni,nem biztos.A férfiak nagy része nézi a melleket,általába tagadják de nem feltétlenül befolyásolo dolog.
33f
Nézd van egy olyan érzésem, hogy eldöntötted...a lelked és az eszed a műtét mellett van némi hezitálás mellett.
Ha egyensúlyba kerülsz önmagaddal ezzel a plasztikai műtéttel akkor nosza. A belbecs és a külcsín egyensúlya ha meg van akkor minden rendben. Ha szerinted ennek pozitív hatása lesz az életminőségedre akkor de csak akkor nosza, tedd meg.
Nagyon is lehetsz szexi! Nem egy melltől szexi a nő, hanem a kisugárzása az! Lehetsz Te egy szexistennő, csak szeresd a párodat és a szexet!
Amúgy szoktál masztizni? Vagy szűz vagy még?
én nagyon bírom a laposat is :D picit perverz vagyok nah... lehet mert sose volt bnőm... de most mindent megteszek hogy legyen háhá :D
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!