Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetesen is vonzó lehet valakinek? (Érett férfiak válaszát várom elsősorban. )
Engem nem érdekelne hogy milyen a melle a lánynak, ha szeretem. Szerintem ne feküdj kés alá.
Nem linkelsz be egy képet róla? Fej nélkül.
Nehogy kés alá feküdj más miatt, ha személyesen Te akarod akkor ok. Másért nehogy meg tedd. ;)
A lényeg: az önbizalmadban ez ne látszódjon meg, fogadd el magad, elégedj meg magaddal, és ez a kisugárzás vonzani fogja a pasikat. ;)
ps: én abszolut a formás feneket részesítem előnyben a nagy mellel szemben és akkor még nem is beszéltünk a zavarbaejtően igéző női szemekről. ;)
26/F
Nem tudom,hogy a 22 éves korommal érett férfi vagyok-e,de azért leírom a véleményem.
Én első sorban a lányok arcát nézem meg.Főként a szemét és ez után haladok lefelé.Nem is kell gyönyörű baba arc,elég ha csak szépen tud nézni és őszintén mosolyogni.Igen,mert sok csaj az idétlen fintorgást hívja mosolynak.Az alakjával már nem is foglalkozom igazán.Sokkal fontosabbnak tartom a belső értékeket,a viselkedés,a gondolkodás sokkal mérvadóbb.A külsőt illetően annyit tartok fontosnak,hogy legyen ápolt és igyekezzen adni magára.(Ez alatt nem a méregdrága márkás ruhákat értem.)Igazából mindig az összkép a döntő.:)
A válaszom IGEN!Így is lehetsz vonzó,legalábbis számomra igen.Amelyik pasi cikiz miatta,az nem érdemel meg.Az operációt szerintem is csak magad miatt válaszd és ne a pasik miatt.Biztos,hogy fogsz találni olyan férfit akinek így tetszel.
Én a magam 27 évével nem tom hogyérett vagyok e! :P
A formás popót részesítem előnybe és van pár olyan csaj ismerősöm akinek oltári segge (kegyetlenül megbasznám :D)van de a melle az nulla, de ő leszarja úgynaúgy vesz fel toppot vagy csipkés felsőt, mélyen dekoltáltat, stb. Szóval szerintem ne törödj vele, ha pasinak ez baj akk szerintem ne foglalkozz a sráccal! ;)
U.I.: egyik nyáron összejöttem egy csajjal a balcsin akinek tuti volt a segge de a melle olyan pici volt hogy a strandon hanyatt fekve olyan lapos volt mint egy srác, ( nekem is nagyobb mellem volt, igaz gyurok is bár nincs nagy csöcsöm csak arányosan szálkás vagyok) de a mellbimbója ugyanugy megvolt szal volt mit nyalogatni => SZERINTEM TÖKÉLETES VAGY ÍGY AHOGY VAGY! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!