Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen ittasan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen ittasan a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát az a kérdésem, hogy a lányok különböző ittassági állapotokban (mondjuk 1 pohár bortól egészen a "nagyon becsiccsentettem, DE még nem hányok" részegségig) hogyan élik meg a szexet?

Olyankor jobban ellazultok? Könnyebben juthattok el úgy a csúcsra, vagy pont hogy nehezebben (én fiu vagyok, és úgy nehezebb)?

Ha isztok egy keveset (1-2 pohár bornak megfelelő alkoholmennyiség), akkor miben nyilvánul ez meg bennetek, és kifelé milyen jelei vannak?

2011. júl. 4. 12:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Elélvezni még sem tudsz?? Akkor sem, ha nem iszol, vagy az alkohol miatt nem tudsz elélvezni?

Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat (már amelyiket), mindenkit honoráltam a válasza értékének megfelelően!

2011. júl. 5. 00:46
 22/23 anonim ***** válasza:
De egyébként el tudok élvezni, ha nem iszom, igaz csak csiklóval.
2011. júl. 5. 10:08
 23/23 anonim válasza:
Részegen félrészegen jó a sex ! de még nem hányok részegség . bocsi de ha beakarok baszni akkor már csináljuk jól .
2011. júl. 6. 11:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!