Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen ittasan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen ittasan a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát az a kérdésem, hogy a lányok különböző ittassági állapotokban (mondjuk 1 pohár bortól egészen a "nagyon becsiccsentettem, DE még nem hányok" részegségig) hogyan élik meg a szexet?

Olyankor jobban ellazultok? Könnyebben juthattok el úgy a csúcsra, vagy pont hogy nehezebben (én fiu vagyok, és úgy nehezebb)?

Ha isztok egy keveset (1-2 pohár bornak megfelelő alkoholmennyiség), akkor miben nyilvánul ez meg bennetek, és kifelé milyen jelei vannak?

2011. júl. 4. 12:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
1 pohár bor vacsora után semmilyen fokú ittasságot nem okoz nálam, és mivel ennél többet nem szoktam inni, sajna nem tudok segíteni. :)
2011. júl. 4. 12:04
 2/23 anonim ***** válasza:

1 pohár bor után szétteszi a lábát,és mozog,

2 pohár bor után szétteszi a lábát,és meg sem moccan

2011. júl. 4. 12:06
 3/23 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki valamilyen HASZNÁLHATÓ információval is ellátna?
2011. júl. 4. 12:07
 4/23 anonim ***** válasza:
ha fiu vagy es iszol par uveg sort vagy barmilyen alkoholt akkor tovabb birod a sexet
2011. júl. 4. 12:08
 5/23 A kérdező kommentje:

12:08-as!

Korod, nemed??!

AMúgy fiu vagyok, ezért fiukat nem kérdeztem, mert tudom hogy nálam mi a hatása. Ha iszok pár sört, meg mellé még valamit, akkor nem tudok elélvezni, max ha lepipáznak.

2011. júl. 4. 12:11
 6/23 Smartguy86 ***** válasza:

Mindenkinél más szerintem. Az alkohol is olyan, mint a többi drog - ha depis vagy, mikor iszol, akkor csak ráerősít. Ugyanez igaz a jó érzésre is. Szóval kevés alkohollal már fel lehet dobni a dolgot. De én pl a józan szex híve vagyok, főleg akkor ha védekezni kell.

25/F

2011. júl. 4. 12:14
 7/23 anonim ***** válasza:
jó :)
2011. júl. 4. 12:14
 8/23 anonim válasza:
Én könnyebben ellazulok. Viszont ha választanom kell akkor a józan szex...:)
2011. júl. 4. 12:39
 9/23 anonim ***** válasza:

na akkor adok egy értelmes választ neked:D

mondjuk egy pohár bor szerintem semmi de ha épp csak iszol valamennyit akkor az talán jobb,mert felszabadultabb vagy (mivel az alkohol oldja a gátlásokat)

egyre több pia után viszont egyre passzívabb egy lány és nagyon sok piától már semmit nem csinál és megdughatod .

minél több alkoholt fogyaszt annál nehezebb elmennie ugyanúgy mint a fiúknak.

2011. júl. 4. 12:45
 10/23 anonim ***** válasza:

Alkohol hatásai rám *mondjuk egy-két sör, vagy rövid, vagy PEZSGŐ, ami nálam egy-két pohár és jó a kedv*:

Egyedül, kicsit depisen: halál depresszióba esés, idióta üzik küldözgetése =/

Egyedül, nem depisen: bealvás :|

Párommal: háhááá~~~ én teljesen beindulok, sőt szinte rámászok, és mivel az alkohol valóban oldja a gátlásokat, ezért sokkal fesztelenebb vagyok ilyenkor, meg bevállalósabb.

Remélem segítettem. :3

Ja, fiúk!! Az alkohol nálatok nem tesz jót, szval az h attól hamarabb mész el hülyeség. Nagyobb adag pia után fel sem áll. Ezvan.

18L

2011. júl. 4. 13:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!