Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehetne édes a spermám? :D
Figyelt kérdés
poén kérdés tudom :D de barátnőmnek keserű és szeretnék ezen változtatni! és nem nem kell ilyen válasz hogy szórjak rá cukrot :D Hallottam olyat hogy ananászt kellene enni vagy valami más gyümölcsöt. Nos mit ajánlanátok? már ha igaz ez az egész.2011. júl. 4. 01:28
11/13 anonim válasza:
Énis úgy tudom hogy a cigitől meg az alkoholtól lehet keserű!
Az ananászról olvastam már énis,emelett a szőlőcukor tűnik még a legjobbnak!
12/13 A kérdező kommentje:
és akkor orál előtt mikor vegyem be? és mennyit?
2011. júl. 4. 23:39
13/13 qmen válasza:
Mikor? kb 1-2 hétig előtte folyamatos étrendváltás. :) Ez nem 1-2 perc alatt cserélődik át. A lúgosítás még tovább tarthat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!