Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehetne édes a spermám? :D
Figyelt kérdés
poén kérdés tudom :D de barátnőmnek keserű és szeretnék ezen változtatni! és nem nem kell ilyen válasz hogy szórjak rá cukrot :D Hallottam olyat hogy ananászt kellene enni vagy valami más gyümölcsöt. Nos mit ajánlanátok? már ha igaz ez az egész.2011. júl. 4. 01:28
1/13 anonim válasza:
igyál ananász levet vagy egyél ananászt
2/13 A kérdező kommentje:
de én most azért nem fogok beutazni hogy mindig vegyek ananászt.. esetleg valami más gyümölcs? mondjuk barack..:DDD az nem elég?
2011. júl. 4. 01:32
3/13 anonim válasza:
Próbáld végig a gyümölcsöket, a barack jó ötletnek tűnik. Egyébként a dohányosoknak baromi keserű. De pl a salsa szósz csípős íze is érzik rajta, lehet, hogy beteges, de én szeretem olyankor...
4/13 anonim válasza:
Mivel fruktóz (gyümölcscukor) van benne, így alapvetően édeskésnek illik lennie, és attól lesz keserű, ha sok fűszereset eszel. Megoldás: ne egyél sok fűszeres kaját, legalább orál előtt ne. Amúgy az ananász mellett a csokitól is lehet édesebb.
20L
5/13 A kérdező kommentje:
akkor a bagóval le kell állni.. mondjuk amúgy se nagyon eszek gyümölcsöt, így sokszor nem igazán de azért leállok a cigivel. köszi a válaszokat
2011. júl. 4. 01:38
6/13 A kérdező kommentje:
de csak az ananászban?
2011. júl. 4. 01:40
7/13 anonim válasza:
Gyümölcsök vagy szőlőcukor ,de lényegében ugyanaz ami bennük van fruktóz attól tuti ,vagy még a csoki is nagyon jó attól keményebben áll.
18/F
8/13 A kérdező kommentje:
értem. köszi a választ!
2011. júl. 4. 01:49
9/13 Dottorre válasza:
Én a Traubi szódát hallottam, és javaslom.
10/13 qmen válasza:
Erről sok tévhit van, inkább mit NE egyél:
- fűszereset
- húst
+ Lúgosítás (itt jönnek képbe a gyümölcsök)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!