Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy szereti a szexet, és mit szeret benne a legjobban?
Pl. spontán jötten, megtervezetten, melyik fél irányít, maga a szex a jó vagy az odavezető út stb.
Persze ez csak általában, mert ha mindig ugyanaz történne, akkor ellaposodna a dolog.
A sexet mindehogy,mindenkivel,mindennel,és akármikor! :)
A legjobb mikor kettő szerlemes szeretkezik.
Legjobb kufirc pedig az imseretlen lányal egy discó wc-ben! :)
Akkor szeretem leginkább mikor alkoholt fogyasztottam. Alapból elég szégyenlős és gátlásos vagyok a testi adottságaim miatt, viszont ha lecsúszik 2-3 pohár ital sokkal jobban élvezem sokkal bevállalósabb vagyok amit meg a párom élvez, úgyhogy mindenkinek így a jó ;)
Természetesen nem vagyok ilyenkor részeg, mielőtt valaki ezzel jönne:) Nyilván nem fogyasztok minden egyes együttlét előtt, de észrevettem, hogy olyankor sokkal jobb. A vad, gyors meneteket szeretem, az orálért nem vagyok oda, az ujjazást viszont imádom, valamint ha a barátom átveszi felettem az uralmat;)
21/L
Miiiiindent >.<
Ahogy hozzám ér, megcsókol, puszil, azt mondja szeret, meg "udvarol". Aztán jön a durvulós rész. Na nem kell rosszra gondolni ^^ harapás, karmolás. Bár ezeket én kapom, mivel párom nem szereti. Én viszont annál jobban amikor harapdossa a cicimet és összekarmolja a hátam *q*. Grrr... Kezd hiányozni >\\\<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!