Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányszor szeretkeztek egy nap?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor szeretkeztek egy nap?

Figyelt kérdés
Azt is írjátok le légyszi, hogy hány évesek vagytok, illetve, hogy fiú vagy lány... :)
2011. júl. 3. 19:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
És egyébként nagy a farkad ? :D
2011. júl. 7. 15:55
 32/39 anonim ***** válasza:
Húú! 15:48 előbb-utóbb párt talál itt magának! Jóképű, ápolt és 6 éve nem volt nővel! :) Főnyeremény!
2011. júl. 7. 15:57
 33/39 anonim ***** válasza:

lőbb-utóbb párt talál itt magának

Ha nem is itt, de azt, hogy hol, teljesen kiszámíthatatlan. Lehet, hogy holnap megyek a kenyérboltba, lesz ott egy új alkalmazott akivel oda-vissza bejövünk egymásnak és kész. Ezt nem lehet tudni előre. :-)

2011. júl. 7. 16:00
 34/39 anonim ***** válasza:
Ez ilyen! Amúgy feltettek egy kérdést! ;)
2011. júl. 7. 16:03
 35/39 anonim válasza:

20L. Amikor párom rá kívánkozik.. :)(5-6)

Imádok neki örömet szerezni vele :)

2011. júl. 7. 16:45
 36/39 anonim válasza:
Ahányszor lehetőség van rá legútobb nem voltak itthon szülők 3-4× csináltuk...
2011. júl. 7. 16:55
 37/39 anonim ***** válasza:

Chat fórum lett a kérdés. :D

Én a két véglet között vagyok. Nyáron van általában barátnőm és amikor alkalom van rá megy a szex. Van hogy egy nap 2x van hogy 2 napig semmi. Télre meg általában lekopnak és egyedül maradok. Akkor értelemszerűen nulla.

Amúgy nem értem hogy sokan azt írják ki amennyit szeretnének vagy az igazat??!

2011. júl. 7. 17:11
 38/39 anonim ***** válasza:
Persze,én nem hiszem el,h egy pasinak van energiája meg izéje,h egy nap 6x csinálja,mindenki nagyot akar itt mutatni...meg egy nő se kívánja ennyiszer,vagy ha vki tényleg 6x dug egy nap az egész nap az ágyban rohad.
2011. júl. 7. 17:37
 39/39 anonim ***** válasza:

15:00-nak

"A prostihoz pénz is kell öreg"

Ki lehet bírni, 6 ezer ft félóra, egy discoban is elmegy ennyi. Aztán kinek mi a fontos. Lehet találni szépeket, szerintem nem necces dolog. Ennyi.

2011. júl. 8. 02:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!