Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szeretkeztek egy nap?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok le légyszi, hogy hány évesek vagytok, illetve, hogy fiú vagy lány... :)2011. júl. 3. 19:54
11/39 anonim 

válasza:

6 éve 0
Egy jó megjelenésű, 33 éves pasi :-)
12/39 anonim 

válasza:

A "jó megjelenésű" mit takar? :)
13/39 anonim 

válasza:

Jóképű, ápolt, nem pocakos, nem kopaszodó... :-)
14/39 anonim 

válasza:

társkereső lett a kérdésből? =)))))))))))))))
15/39 anonim 

válasza:

"Jóképű, ápolt, nem pocakos, nem kopaszodó" Na ja! És hat éve nem szexeltél? Ugyan már! :)
16/39 anonim 

válasza:

14:32-nek!!
Miért nem szexeltél 6 éve egyszer sem? Ez eléggé aggasztó.
Igaz én sem ősz óta, de ezen lehet változtatni. Lehet menni prostihoz. Szerintem én is ezt fogom tenni.
18/39 anonim 

válasza:

A prostihoz pénz is kell öreg... És amúgy meg necces dolog sztem...
19/39 anonim 

válasza:

100 ezer 28 milliard 47 / perc
a szo"r csak ugy elfustol, ezert gyantazas helyett is ezt hasznaljuk...
20/39 anonim 

válasza:

napi 1,2 19/l
amúgy azok akik 3-4szer szexelnek azoknak hogy van idejük több dologra?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!