Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális jelenség maszturbálásnál?
Figyelt kérdés
Ha csak simán ülök fekszek és áll a bré és úgy verem akkor olyan semmi jen érzés szóval mintha teljesen ellazulnék....... De ha feszítek akkor így megemelkedik kicsit és ha úgy verem akkor meg tök jó érzés stb így szoktam megállni is ha jönne a motyó..... Ez mindenkinél így van vagy csak nálam ?:O És mindig változó mennyi idő alatt megyek el....mivel le tudok állni de ha folyamatosan a feszítéssel rántom akkor 2 perc kb vagy még annyi se......:S2011. júl. 3. 19:09
1/5 anonim válasza:
Amikor az egész tested megfeszül akkor valószínűleg jobban élvezed, és rövidebb idő alatt élvezel el. Ilyenkor általában rengeteg izom megfeszül, de főként a medence-csont környékén. Nekem pl, sokkal jobb érzés ha kivan nyújtva a lábam.
2/5 anonim válasza:
Ez velem is így van, szerintem természetes.
Az előző válaszolóhoz: én is ezt tapasztaltam :)
3/5 anonim válasza:
Nekem ugyan ez,nem para szerintem,mondjuk van amikor el tudok időzni fél órát egy recskán...
4/5 anonim válasza:
Jaa,én ülve szoktam,kinyújtott lábbal és a combjaimat feszítem elsősorban..:DD
5/5 szamo77d válasza:
Én is csak megfeszített testtel tudom csinálni! Semmi baj,
ne nyugtalankodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!