Mind aktus közben, mind maszturbálásnál nagyon sok előváladék jön belőlem. Normális ez?
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon sok! Maszturbáláskor veszem inkább észre, és olyankor az egész markom olyan, a farkam, a combom, és csepeg össze-vissza!2011. febr. 8. 18:18
1/7 anonim válasza:
Abszolút normális. De mindig ilyen sok van? :O Mert nekem van hogy sok van, vagy hogy kevés... Milyen gyakran maszturbálsz, vagy végzel aktust (ált.)?
2/7 A kérdező kommentje:
Mindig nagyon sok! Aktus 3x-4x hetente, a többi nap meg maszturbálok :D
2011. febr. 8. 18:25
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, de jobb, mint ha nem lenne :D Amíg nincs problémád ne foglalkozz vele :)
4/7 anonim válasza:
Ezt a "gondodat" okozhatja a dülmirigy nem megfelelő működése is, illetve A és C vitamin hiánya is.
5/7 anonim válasza:
Jó neked, nekem amióta körül vagyok metélve alig vagy csak kevés jön.
6/7 Alex. válasza:
Amíg nem a beled jön elő, addig semmi baj sincs.
7/7 anonim válasza:
Először csajnak hittelek, volt egyszer egy csaj s belőle jött mint a Niagar-vízesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!