Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fogadná, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fogadná, ha lassan lefeküdnénk? Többi lent.

Figyelt kérdés

Egy hete járunk,de teljesen beindulok ha meglátom. Szerintetek hogy fogadná ha le szeretnék már most feküdni vele? Nekem nem csak egy éjszakára kell,de azt tudom hogy amikor a nyakát csókolgatom beindul,de mikor kicsit feljebb húzom a pólóját,már húzza le. És amikor a múltkor jobban beindultam,akkor megkérdezte hogy ugye nem csak szexre kellek neki? Mert mondta hogy nem bízik a pasikban.

18F

2011. júl. 3. 15:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen,még szűz.
2011. júl. 3. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Jobb ha felkészülsz, hogy ha nem bízik benned, és még nincs 18, akkor az ilyenek általábna fél év- egy évután feküdnek le a pasijukkal.
2011. júl. 3. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
hány éves a lány?
2011. júl. 5. 17:34
 14/17 anonim válasza:

türelem Rózsát terem.

ha sokáig akarsz vele maradni , akkor készülj fel.

Sokat fogsz "matekozni" otthon egyedül :D

2011. júl. 5. 17:43
 15/17 anonim válasza:

én 4 hete vagyok együtt a párommal, és amikor először szóba jött az, hogy szeretkezzünk, akkor azt mondtam neki, hogy majd csak 2-3 hónap múlva, mert nem szerettem volna, hogy azt higgye rólam, hogy könnyen kapható vagyok....ennek ellenére lefeküdtünk múlt héten, és nem bántam meg...egyébként szűz voltam....és tényleg nem bántam meg, megbíztam benne, és csak ez számít..:)

szerintem várd meg te is, hogy megbízzon benned, addig pedig marad a manuális funkció...:):D

2011. júl. 5. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:

De jót nevettem.

Az írja itt egy tizenöt éves fiú, miközben tanácsokat osztogat a szexuális életről, hogy "tapasztalat"

Kedves kérdező!

Neked pedig azt tanácsolom, hogy amennyiben felnőttek lesztek, és mindketten megbizonyosodtatok arról, hogy szeretitek egymást, és mindketten majd egyformán akarni fogjátok, akkor később, majd lefeküdhettek egymással. Ahhoz pedig, hogy alaposan megismerjétek egymást, sokkal több időre, sok beszélgetésre, közös programokra van szükségetek. Ez akár hónapokig is eltarthat. Ha ebben nem vagy türelmes, hamar elronthatod mindkettőtök életét. (60 f)

2011. júl. 5. 22:27
 17/17 Jokaieleg válasza:
Én is szűz voltam, és még nem voltam 18, mikor összejöttünk a barátommal. 3 hónapot várt Rám. És nagyon aranyos gesztus volt tőle. Vigyázott rám, és féltett. Nagyon imponált nekem, hogy várt, és nem erősködött. Én is ezt javaslom neked. Bár azóta már lehet nem is vagytok együtt...
2011. dec. 14. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!