Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy fogadná, ha lassan lefeküdnénk? Többi lent.
Egy hete járunk,de teljesen beindulok ha meglátom. Szerintetek hogy fogadná ha le szeretnék már most feküdni vele? Nekem nem csak egy éjszakára kell,de azt tudom hogy amikor a nyakát csókolgatom beindul,de mikor kicsit feljebb húzom a pólóját,már húzza le. És amikor a múltkor jobban beindultam,akkor megkérdezte hogy ugye nem csak szexre kellek neki? Mert mondta hogy nem bízik a pasikban.
18F
Szerintem elküldene....figyelj, engem is amikor megölel 2-3mp és már felis állt.:D
Még várj vele egy pár hetet, addig verd ki ha nem bírod...
Meg attól is függ h szűz a csaj?
Egy hét nagyon kevés idő! Türelemmel kell lenned, amíg a
kislányban is megérik ez a gondolat! Ha szereted őt, nem
lesz nehéz! Ha pedig minden áron szexelni akarsz, ne vele
próbálkozz! De K-ra meg fogod bánni egyszer, hogy elhagy-
tad ezt a kislányt, mert nem tudtál a farkadnak paran-
csolni! Nem biztos, hogy találsz még egy ilyet!
Szerintem, ha tényleg nem csak arra kell, akkor tudj még várni...
Ha húzza vissza a pólóját, az azt jelenti, hogy még nem akar, vagy még kételkedik benne, hogy mire kell Ő neked, tapasztalat... 15/F
Be kell bizonyítanod valahogyan, hogy nem csak arra kell neked, de ez nehéz feleadat lesz, mert ha nagyon tart tőlle, hogy csak arra kell neked, akkor hiába minden...
A lelkére kell hatnod, hogy Te mennyire szereted, de mindent csak őszintén!
Az amerikai Penn State Egyetem kutatói több száz, 17 és 19 év közötti fiatal szexuális életét vizsgálták, a fiatalok válaszaiból pedig leszűrték, hogy szex után a fiúk többsége elégedettebbé válik testével, szemben a lányokkal, akiknél a kép sokszor negatív irányban mozdul el, ami kártékony hatással van a későbbi szociális és nemi életükre.
Az első éjszaka élményei ugyanis hosszú időre meghatározhatják az illető szexuális magatartását, valamint a szexhez fűződő viszonyát is. Magyarul, ha kellemesek voltak a tapasztalatok az első igazi szex alatt, akkor nagyobb lesz a lelkesedés a folytatáshoz, ha nem, vagy kifejezetten negatív volt az élmény, akkor hosszú időre eltűnhet a szexuális étvágy. Épp ezért nem mindegy, hogy ki, mikor veszíti el a szüzességét, hiszen a harmonikus szexuális élmény eléréséhez lelkileg és fizikailag érett személyiségre van szükség.
Nem jellemző, hogy emiatt valakinek végérvényesen tönkremegy a szexuális élete, de kétségtelenül okozhat gátlásokat a rosszul sikerült első együttlét. Ez is inkább a nőknél fordulhat elő. A negatív élmény feldolgozásánál sokat számít, hogy ki mennyire képes elhelyezni a történteket magában, mennyire azonosítja a rossz élményt a konkrét szituációval vagy összességében nézve magával a szexualitással. A rossz tapasztalatok aztán később maguktól is oldódnak, de sokat segíthet egy stabil kapcsolat is kiegyensúlyozott szexuális élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!